Volkan Demirel Logo
17MART 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Türkcell Süper Lig'in 26. Haftasında Gaziantepspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çalışmayı Asbaşkanlarımız Murat Özaydınlı ve Şekip Mosturoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Temelli ve Hakan Dinçay da izledi.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 17.00'de başladı ve 1.5 saat sürdü. Antrenman öncesi Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelerek teknik heyet ve futbolcularla sohbet eden Asbaşkanlarımız Murat Özaydınlı ve Şekip Mosturoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Temelli ve Hakan Dinçay, daha sonra antrenmanı da izledi.

Antrenmanın başında sahada futbolcularıyla bir toplantı yapan Christoph Daum,"Takım olarak çok yüksek bir potansiyelimiz var. Cumartesi günü bu potansiyeli ortaya çıkarmanızı istiyorum. Her zaman yeni bir başlangıç yapabiliriz. Gaziantepspor maçını ve bundan sonraki tüm maçları kazanmanızı istiyorum. Bu lig henüz bitmedi" diye konuştu.

Üst sahada koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, alt sahada yapılan taktik ağırlıklı çalışmalarla devam etti. Derinlemesine paslarla yapılan hızlı hücum çalışmasında Daum, futbolcularından çok çabuk düşünüp çok hızlı oynamalarını ve sürekli hareket ederek top almalarını istedi. Daha sonra kanat organizasyonlarına geçildi. Dar alanda yapılan çift kale maçla süren antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Tedavi süreçlerine devam edilen Uğur Boral ve Cristian Baroni antrenmana katılmadı. Gribal enfeksiyon geçiren Emre ve Volkan Demirel ile sinüzit sebebiyle şiddetli baş ağrıları yaşayan Vederson da antrenmanda yer almadı. Bu oyuncularımızın da tedavilerine devam edildi.  Kasığındaki ağrılardan şikayet eden Semih ise salonda Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan ile özel bir program uyguladı. Takımımız, 18 Mart Perşembe günü(Yarın) Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı ve saat 17.00'de başlayacak antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarına devam edecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR