Volkan Demirel Logo
19OCAK 2012
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Kayserispor maçının hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

DEV LEFTER FORMASINI İMZALADILAR

Antrenmandan öncesinde; Can Bartu Tesisleri’ne getirilen, Kulübümüz sponsorlarından Türk Telekom’un,  Fenerbahçe ve Türk futbolunun ’Ordinaryüs’ lakaplı efsanevi futbolcusu Lefter Küçükandonyadis’in anısına hazırladığı 25x30m ebatlarındaki dev Fenerbahçe forması, futbolcu ve teknik heyetimiz tarafından imzalandı. Takımımızın üyeleri, Lefter’in dev formasıyla fotoğraf çektirdi.

AYIN FUTBOLCUSU ANTRENMANDA

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00’de başlayan antrenman, 1 saat 25 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 4 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma pas çalışmalarıyla devam etti. 2’ye 2 hücum-defans organizasyonlarının ardından, antrenman 6 minyatür kaleli maçla noktalandı.  Bu arada, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Şenol Çorlu ve altyapı antrenörlerimizin ortaklaşa geliştirdikleri proje kapsamında, altyapıda ayın futbolcusu seçilen A2 Takımımızdan oyuncularından Berkaycan Değirmencioğlu, A Takımımızın bugünkü antrenmanında yer aldı.

VOLKAN, SERDAR VE SEZER ANTRENMANA ÇIKMADI

Hafif soğuk algınlığı bulunan Volkan Demirel, sol arka alt adalesinde sertleşme tespit edilen Serdar Kesimal ile sağ arka alt adalesinde sertleşme tespit edilen Sezer Öztürk antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol arka üst adalesinde zorlama tespit edilen Bekir İrtegün, ile Alex de Souza ve Semih Şentürk ise tedavilerinin yanı sıra antrenmanı Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde yaptıkları çalışmalarla tamamladı.

Kayserispor maçı hazırlıkları, 20 Ocak Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek.


BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR