Volkan Demirel Logo
19MART 2012
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışması ile devam etti. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncularımız, antrenmanı 6 minyatür kalede yaptıkları çift kale maçlarla tamamladı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu ise çalışmalarını kaleci antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla sürdürdü.  

Moussa Sow ile Mehmet Topuz, çalışmalarını salonda kendilerine uygulanan özel program ile tamamlarken, Sezer Öztürk ise tedavi ve çalışmalarına, tesislerimizde Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan ile sürdürdü. U17 Milli takımında yer alan Recep Niyaz ise antrenmana katılmadı.

Fenerbahçemiz Samsunspor maçının hazırlıklarını 20 Mart Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00’de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.  


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR