Volkan Demirel Logo
27AĞUSTOS 2012
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında 29 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Spartak Moskova ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. 25 Ağustos Cumartesi günü Gaziantepspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasında ilk on birde görev alan oyuncularımız, bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncularımız ise koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başladıkları antrenmanı,  2 grup halinde yaptıkları pas organizasyonlarıyla sürdürdü. Ardından dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı.  Öte yandan kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile çalışmalarını sürdürdü. Kalecilerimiz,  dar alanda yapılan çift kale maçta ise dönüşümlü olarak görev aldılar. Serdar Kesimal,  antrenmanın ilk bölümünde yer alırken, ikinci bölümde ise sağ üst ön adalesinde sertleşme olması nedeniyle tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.  Kalecimiz Volkan Demirel ise sahada ve salonda Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçemiz, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında Spartak Moskova ile yapacağı maçın hazırlıklarını 28 Ağustos Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak, tesislerimizde kampa girecek. Saat 18.30’da başlayacak bu antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR