Volkan Demirel Logo
13TEMMUZ 2008
Hız Kesmek Yok

Hız Kesmek Yok

Profesyonel Futbol Takımımız Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Kitzbuhel sahasında saat 11.00'de başlayan antrenmanda dün yapılan hazırlık maçında oynayan oyuncularımız rejenerasyon çalışması yaptı. Milli Takım'dan dönen oyuncularımız ise özel bir programla antrenörlerimizden Carlos Cascallana ile çalıştı. Teknik direktörümüz Luis Aragones, ilk kez idmana çıkan oyuncumuz Kazım'a daha hızlı olması konusunda uyarılarda bulundu ve topla kuvvet idmanı yaptırdı. Diğer oyuncularımız idmanı tamamlayarak otobüsle otele döndü.

 Kaleciler golcüleri yendi

Öte yandan sahada kalan oyuncularımızdan Semih, Uğur ve Kazım ile kalecilerimiz Volkan Demirel, Volkan Babacan ve Mert Fehmi Günok minyatür kale maç yaptılar. 3 gol atan kalecimiz Volkan Demirel'in takımı karşılaşmayı 5-3 kazandı. Bu maçın ardından idman esneme hareketleri ile antrenman bitti.

Oyuncularımız Tümer ve Selçuk takımdan ayrı düz koşu yaptı. Selçuk'un sol ayağında enfeksiyon olduğu, bu nedenle takımdan ayrı çalıştığı açıklandı.

Milli Takım'dan dönen oyuncularımıza özel idman

Milli Takım'da görev aldığı için kampa geç katılan oyuncularımız Semih Şentürk, Volkan Demirel, Kazım Kazım ve Uğur Boral akşam saat 18.00'de bir antrenman yaptı. Oyuncularımız takımımızın konakladığı otelin spor salonunda teknik direktörümüz Luis Aragones ve kondisyonerimiz Carlos Cascallana yönetiminde bir saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Salonda bulunan spor aletleriyle 20 tekrarlı antrenman yapan futbolcularımız sonrasında ise havuzda yaptıkları çalışma ile idmanı tamamladı. 


PAYLAŞ

ETİKETLER
HIZ, KESMEK, YOK