Volkan Demirel Logo
27ŞUBAT 2006
Hız Kesmek Yok

Hız Kesmek Yok

Turkcell Süper Ligi’nin 23. haftasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan takımımız, Kayserispor ile hafta sonunda yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Fenerbahçe Samandıra Tesisleri’nde, antrenör Roland Koch ve İrfan Saraloğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlara giden oyuncularımız katılmadı.

(A) Milli Takımı kampına katılan Rüştü, Volkan Demirel, Servet ve Tuncay, Ümit Milli Takım’a giden Volkan Babacan, Can, Olcan, (A) 2 Milli Takımı’nda yer alan Semih, ülkelerinin milli takımlarının kampına katılan Anelka ve Appiah ile Belçika’ya giden Önder antrenmanda yer almadı. Paf takımı kalecilerinden Mert Günok bugün takımımız ile birlikte çalıştı.

Beşiktaş maçında forma giyen oyuncularımız Alex, Nobre, Luciano, Aurelio, Serkan ve Ümit ise yarım saat süren düz koşunun ardından çalışmalarına tesislerde devam etti. Geriye kalan oyuncularımız ise düz koşunun ardından yan top ve şut çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan Kerim ise antrenmana katılmadı.

Milli Takımlarda bulunan üç kalecimizin antrenmana katılmazken, PAF takımı kalecimiz Mert Günok katıldı. Öte yandan, antrenman öncesi Roland Koch, sahada oyuncularıyla kısa bir süre toplantı yaptı.
Takımımız yarını izinli olarak geçirecek ve 1 Mart Çarşamba günü sabah 10.00 ve 15.00’de yapacağı çift antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HIZ, KESMEK, YOK