Volkan Demirel Logo
05TEMMUZ 2015
İmzalar Atıldı

İmzalar Atıldı

Fenerbahçemizin satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1 yıllık anlaşma sağladığı Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ve Senegalli stoper Abdoulaye Ba stadımızda düzenlenen törenle kendilerini sarı lacivertli formaya bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Fenerbahçe'de olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba, takımımızın başarısı için de ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde düzenlenen törende oyuncularımızla birlikte Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo da hazır bulundu.

İmza töreninde ilk olarak söz alan Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo, Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba’nın tanıtımında bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. İkisini de takıma kazandırdığı için mutlu olduğunu belirten Giuliano Terraneo, “Her iki oyuncuyla da uzun dönemdir görüşüyoruz ve  ikisi de hocamızın sistemine uygun oyuncular. Onları bu takıma kazandırdığım için mutluyum” dedi.

Öte yandan imza töreninde yer alması beklenen Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın durumu ile ilgili de Giuliano Terraneo, “Bildiğiniz gibi görüşmeler sürüyor. Oyuncu İstanbul’a geldi ve sağlık kontrolünden geçti. Kulübü Sao Paulo ile de görüşmeler devam ediyor. Sao Paulo kulübünden yetkili kişi gelecekti ama henüz gelmedi.  O da yarın akşam gelecek. Oyuncunun durumu birkaç gün içinde netleşir” açıklamasını yaptı.

Abdoulaye Ba: "Burada olmaktan dolayı gurur duyuyorum"
Fenerbahçe’de olmaktan dolayı onur ve gurur duyduğunu ifade eden Senegalli stoper Abdoulaye Ba da, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kariyerimde yeni bir dönem başlıyor. Burada olmakta dolayı gurur duyuyorum. Büyük takıma geldiğimin farkındayım. Takım arkadaşlarımla birlikte kulübün tarihine katkıda bulunmak için çalışacağım” şeklide konuştu.  

Fabiano Ribeiro: "Elimden gelenin en iyisini yapacağım"
Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ise, “Kulübümüze ve yetkilileri benimle ilgilendiği için teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Volkan Demirel ile aralarında yaşanacak forma rekabeti ile ilgili de Fabiano Ribeiro, “Sorumluluğumun farkındayım. Çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Oynama meselesi de çalışmaya bağlı olacak bundan kuşkum yok. Volkan ‘ın bu kulübe verdiği emekleri biliyorum. Hem ona hem de takıma yardımcı olmaya geldim. Her zaman kulübe ve herkese saygı duyacağım. Elimden geleni vereceğim. Biz en iyisini yapmaya çalışacağız. Son karar hocanın olacak ama ben bu takıma yardımcı olmak için burada olacağım” ifadelerini kullandı. 

PAYLAŞ

ETİKETLER
İMZALAR, ATILDI