Volkan Demirel Logo
21NİSAN 2010
Kademeli Koşu Yaptılar

Kademeli Koşu Yaptılar

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği günün ilk antrenmanıyla başladı. Oyuncularımız antrenmanda kondisyona yönelik kademeli koşu çalışması yaptı.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen ve basın mensuplarına da  açık tutulan antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat sürdü. Oyuncularımız antrenman boyunca saha ve ormanlık alanı da kapsayacak şekilde kademeli koşu çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Kalecilerimiz ise kaleci antrenörlerimiz Holger Gehrke ve Murat Öztürk ile ayrı bir programla çalıştı.

Oyuncularımızdan Ali Bilgin ve Uğur Boral ile sağ arka adalesinde sertleşme olan Deniz Barış takımla antrenmana katılmadı ve tesislerde, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde farklı bir programla çalıştı. Sol ayak bileğinde ağrı bulunan Andre Santos, belinde ağrıları bulunan Volkan Demirel ve omzunda sakatlığı bulunan Gökhan Gönül de antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız da tedavilerini tesislerde sürdürdü.

Takımımızın bugün saat 15.30'da başlayacak ve basın mensuplarına kapalı tutulacak günün ikinci çalışmasıyla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
KADEMELİ, KOŞU, YAPTILAR