Volkan Demirel Logo
28OCAK 2015
Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 18. haftasında, 31 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerimizde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Dünkü Kayserispor maçının on birinde başlayan oyuncularımız, rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan çift kale maçın ardından antrenman bireysel çalışmalarla noktalandı.

Raul Meireles ve Dirk Kuyt, takımdan ayrı sahada koşu programı uyguladı. Tedavisi devam eden Emre Belözoğlu antrenmana çıkmadı. Sol alt arka adalesinde sertleşme bulunan Hasan Ali Kaldırım ise, tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadı.

Karabükspor maçı hazırlıkları, 29 Ocak Perşembe günü Can Bartu Tesislerimizde yapılacak antrenmanla devam edecek. Antrenman saat 18.00’de başlayacak.

TFF Ülker Elit Kız Futbol Köyü örgencileri antrenmanı izledi

Takımımızın bugünkü antrenmanını TFF Ülker Elit Kız Futbol Köyü öğrencileri de izledi. Teknik heyet ve futbolcularımıza hediyeler veren öğrenciler, takımımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Takımımıza ödül

13. Türkiye Spor Adamları Ödülleri kapsamında yılın takımı ödülüne layık görülen Fenerbahçemize bu ödülü bugünkü antrenmanda verildi. Spor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş, antrenman öncesi takım kaptanlarımız Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile oyuncularımız Raul Meireles ve Dirk Kuyt’a ödülü takdim etti.


PAYLAŞ