Volkan Demirel Logo
07EYLÜL 2013
Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika gerçekleştirilen antrenmanda oyuncularımız salonda yapılan kuvvet çalışması yaptı.

Emre takımla çalıştı
Emre Belözoğlu takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer alırken, Joseph Yobo ise tedavi ve çalışmasını takımdan ayrı gerçekleştirdiği özel program dahilinde sürdürdü.

Antrenmanda, milli takımlarda bulunan oyuncularımız Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Pierre Webo ve Raul Meireles yer almadı.

8 Eylül Pazar gününü izinli geçirecek olan Profesyonel Futbol Takımımız, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını 9 Eylül Pazartesi günü Can Bartu Tesislerimizde yapacağı çalışma ile sürdürecek. Antrenmanın başlama saati 18.00.


PAYLAŞ