Volkan Demirel Logo
20ŞUBAT 2011
’’Kayıpsız Devam Ediyoruz’’

’’Kayıpsız Devam Ediyoruz’’

Kalecimiz Volkan Demirel, Beşiktaş’ın çok iyi isimlerden kurulu iyi bir takım olduğunu belirterek, ’’Bu maç öncesinde serimizi devam ettirmek istiyorduk.  Antalya kampında ilk 5 maçta kayıpsız geçmemiz gerektiğini konuşmuştuk ve bunu başardık. Yolumuza kayıpsız şekilde devam ediyoruz’’ dedi.

 

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan, ’’Rüştü ağabeyi kutlamak istiyorum öncelikle. Maç daha farklı da olabilirdi ama Rüştü ağabey 4-5 önemli pozisyon çıkardı. Beşiktaş çok iyi bir takım ve çok iyi isimlerden kurulu, bunu biliyorduk ama bizim de güzel bir serimiz vardı. Antalya kampında ilk 5 maçta kayıpsız geçmemiz gerektiğini konuşmuştuk ve bunu başardık" ifadelerini kullandı.

 

Almeida ile karşı karşıya kaldığı pozisyon için Volkan, ’’Almedia ile pozisyonumda top ona gelince süratle bana doğru geleceğini biliyordum, topa çıksam beni geçme ve vurma şansı vardı. Ben beklemeyi denedim.  Almeida güzel de vurdu aslında ama ben de kendimi tebrik ediyorum" dedi.

 

Volkan, "İlk hedefimize ulaştık ancak her maça final gözüyle bakıyoruz. Tek bir umut; daha doğrusu tek hedefimize ilerliyoruz. Büyük bir istek ve arzuyla bunu istiyoruz. Geriye düşsek bile vazgeçmiyoruz, herkes birbirine yardım ediyor. Bir yumruk olduk ve bence bu yumruk sezon sonunda hedefini bulacak" cümleleriyle sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ