Volkan Demirel Logo
02ARALIK 2012
Kayserispor 1-1 Fenerbahçe

Kayserispor 1-1 Fenerbahçe

Kayserispor 1-1 Fenerbahçe

HAKEM:
Tolga Özkalfa
STAD:Kayseri Kadir Has

FENERBAHÇE:Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Raul Meireles, Cristian Baroni, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Moussa Sow.

89’GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL

Fenerbahçemizde Dirk Kuyt, golü atan isim oldu.

84’Kayserispor Bobo’nun golüyle 1-0 öne geçiyor. Orta alana Riverios’un pasıyla yarı alanımıza geçen Bobo meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.1-0

76’Fenerbahçemizde ceza alanına ortada Sezer topu kafayla indirdi, Sow altıpasta rakibine rağmen dokundu ama vuruş yandan auta gitti...

75’Takımımızda oyuncu değişikliği: Caner Erkin çıktı, Miroslav Stoch oyunda.

69’Fenerbahçemizde Kuyt, sağdan ceza alanına ortaladı, Sow’un ön direkte kafa vuruşu üstten auta gitti..

65’Yine Volkan, Yine Volkan... Kayserispor’un kullandığı köşe vurunda Mouche’nin şutunda top Kalecimiz Volkan’da kaldı.

64’Bu dakikalarda Volkan müthiş bir kurtarış yaptı.. Mouche ceza alanına derin pasla girdi, pasını içeri verdi, Cleyton’la karşı karşıya vuruşunu Volkan kornere çeldi..

60’Fenerbahçemizde, Sezer Öztürk topla buluşan isim oldu. Onun pası Baroni’ye oldu. Baroni ilk rakibinden kurtuldu, kaleyi düşündü ama top savunmadan geri döndü.

58’Takımımızda Sezer Öztürk, Raul Meireles’in yerine oyuna giren isim oldu.

57’Fenerbahçemizde Mehmet Topal, sarı kart gören oyuncu oldu.

56’Fenerbahçemizde, Baroni yine rakip kalede tehlike yarattı. Kuyt’ın ortasında ceza sahası içinde yükselen Baroni oldu. Onun vuruşunda top kaleci Ertuğrul’da kaldı.

53’Frikikte Fenerbahçemizde Caner’in vuruşu barajdan döndü, Caner elle oynama bekledi, süren atakta Sağdan orta Sow’u aştı ve Ertuğrul’da kaldı..

51’Hızlı Fenerbahçe atağında Cristian’a arkadan faul yapan Riveros sarı kart gördü..

50’Ceza alanı dışındaki pasta kaleye vuran Cleyton, bu anda kendisine faul yapıldığı itirazını abartınca sarı kart gördü..

46’Fenerbahçemiz ikinci yarının ilk saniyelerinde Baroni ile gole yaklaştı. Meireles’in pası, defansın arkasına sarkan Cristian Baroni’ye oldu. İki rakibinden sıyrıldı. Ceza sahası içine girdi ve kaleye sert şutunda top az farkla auta gitti.

-Karşılaşmanın ikinci yarısın ev sahibi Kayserispor başladı.

45+1’İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

45’İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.

43’Takımımız, Kuyt ile tehlikeli geldi. Sol kanattan Hasan Ali’nin ortasında ceza sahası içinde yükselen Sow oldu. Öncesinde Ertuğrul yükseldi ve topu çıkardı. Ondan dönen topa Kuyt sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.

42’Caner, Gökhan ile oynadı. Gökhan Gönül kaleye baktı, ancak öncesinde araya giren Riveros oldu.

41’Bu dakikalarda Kuyt sol kanattan atağa katılıyor. Baroni ile tek top oynadı. Şimdi Meireles’te top. Onun pası Caner’e.

38’Fenerbahçemiz, sol kanattan bu kez Mehmet Topal ile tehlikeli geldi. Topla ceza sahası içine giren Mehmet Topal’ın ortasına ayak koyan Khizanishvili oldu.

34’Kayserispor Sefa Yılmaz ile kalemizde. Ceza sahası önünde topla buluşan Sefa’nın şutunda top üstten auta çıktı.

33’Caner’in kullandığı köşe vuruşunda ön direğe yaptığı ortada top kaleci Ertuğrul’da kaldı.

32’Sol kanattan Hasan Ali ile rakip yarı alandayız. Onun pası Caner’e. Caner rakibinden sıyrıldı. Kuyt ile oynadı. Kuyt’tın sert şutunda topu akleci Ertuğrul kornere gönderdi.

30’Kayserispor Bobo ile kalemizde tehlike yarattı. Onun kafa vuruşunda top kale direğinin üstünden auta gitti.

26’Kayserispor sol kanattan Mouche ile korner kullandı. Ceza sahası içine yaptığı orta öncesinde Sefa’nın Bekir’e yaptığı harekete faul düdüğü çaldı.

24’Fenerbahçemiz yine Baroni ile rakip kalede tehlike yarattı. Sol kanatta topla buluşan Sow, rakibinden kurtuldu. Ceza sahası içine gelen Baroni’ye ortaladı. Onun kafa vuruşunda top kaleci Ertuğrul’da kaldı.

23’Orta alanın sağında topla buluşan Meireles, ileri uçtaki Sow’u düşündü ama top rakip takım savunmasından döndü.

18’Fenerbahçemiz Baroni ile rakip kalede tehlike yarattı. Sol kanattan Hasan Ali’nin ortasında ceza sahası içinde hareketlenen Baroni oldu. Onun kafa vuruşunda top kaleci Ertuğrul’da kaldı.

16’Oyun yeniden başladı.

15’Caner Erkin sakatlık geçirdi. Oyun bu dakikada durdu.

14’Takımımızda Bekir İrtegün atağa katılan isim oldu. Rakip ceza sahası önüne kadar getirdiği topu ceza sahası içine ortalayan Bekir İrtegün’ün ortası savunmadan döndü.

12’Fenerbahçemiz, bu kez sol kanattan Dirk Kuyt ile geldi. Onun ceza sahası içine ortasında Sow’dan önce kaleci Ertuğrul çıktı ve aldı.

11’Raul Meireles’in pası sağ uçtaki Gökhan’a oldu. Ondan Kuyt’a, öncesinde raki savunmada uzaklaştıran Berkay oldu.

10’Fenerbahçemiz bu dakikalarda rakip üzerindeki baskısını arttırdı. Top şimdi Meireles’te.

7’Bu kez Baroni ile tehlikeli geldik. Sert şutunda top kaleci Ertuğrul’da kaldı.

6’Takımımız yine sağ kanattan Gökhan ile rekip yarı alana geçti. Onun pası içeri koşu yapan Kuyt’a. Ancak ceza sahası içinde uzaklaştıran Eren oldu.

5’Fenerbahçemiz Yobo ile rakip yarı alana geçmeye çalışıyor. Onun  pası Hasan Ali’ye, ondan Sow’a ama ayak koyan Eren  oldu.

3’Takımımız, sağ kanattan Gökhan Gönül ile yarı alanda. Onun pası Mehmet Topal’a. Mehmet Topal, Sow’u düşündü ama Malik araya giren isim.

1’Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Fenerbahçemizden geldi. Sol kanatta Hasan Ali ve Kuyt ikilisi ile ceza alanına girdi. Sow’un pası, Kuyt’a. Savunma uzaklaştırdı. 

Karşılaşmaya Fenerbahçemiz başladı.

İstiklal Marşımız okunuyor.

Her iki takım da seramoni için oyun alanında.

Fenerbahçemiz, Kayserispor karşısında Arma forma ile mücadele edecek.

-Bu karşılaşma öncesi Fenerbahçemiz 23 puanla 4. sırada yer alırken, Kayserispor 15. sırada ve puanı 14.

Isınma hareketlerini tamamlayan her iki takım oyuncuları da soyunma odasına gitti.

Her iki takım oyuncuları da ısınmak için oyun alanında.

PAYLAŞ