Volkan Demirel Logo
29KASIM 2012
Kayserispor Maçı Hazırlıkları Başladı

Kayserispor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında, 2 Aralık Pazar günü, Kadir Has Stadı’nda, Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 17.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.

Pendikspor maçının on birinde görev alan oyuncularımız, antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, dayanıklılık koşusuyla sürdürdü. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Öte yandan Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Erten Ersu, ilk bölümde çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, antrenmanın ikinci bölümünde ise Volkan Demirel ile Dirk Kuyt,  salonda yaptıkları özel çalışmayla antrenmanı tamamladı. Gençlerbirliği maçı sonrası sol bacak alt arka adalesinde sakatlığı bulunan Moussa Sow ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Fenerbahçemiz Kayserispor maçı hazırlıklarını, 30 Kasım Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 17.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ