Volkan Demirel Logo
06TEMMUZ 2012
Kocaman: “Transferlerle Daha Da Güçlendik”

Kocaman: “Transferlerle Daha Da Güçlendik”

Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası mevkisindeki Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde bulunan Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanlarla sürdürüyor. Akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesinde oyuncularıyla bir araya gelen Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, sözlerine Egemen Korkmaz’a "hoş geldin" diyerek başladı. Yeni transferlerle güçlerine güç kattıklarını belirten Aykut hoca, oyuncularının performanslarından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, antrenman öncesi sahada oyuncularına bir konuşma yaptı. Sözlerine "Egemen’e hoş geldin" diyerek başlayan Kocaman, "Aramıza yeni bir arkadaşımız daha katıldı. Egemen’e hayırlı olsun diliyorum. Başarılarla dolu sakatlıktan uzak bir sezon diliyorum. Transfer dönemlerinin doğal süreci böyledir. Giden ve gelen oyuncular olur. Sezon başlayana kadar tüm transfer çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Çok kaliteli bir takımız, çok iyi bir sezon geçirdik. Şimdi yeni katılan arkadaşlarla daha da güçlendik. Şu ana kadar katılımızdan çok memnunum. Tatilde de ev ödevlerinizi iyi yapmış olduğunuzu gördük. Hazırlık dönemleri zorlu olur, teşekkür ediyorum. Ufak tefek ağrılarınız vardır, zaman zaman zorlanabilirsiniz. Ama burada yaptığınız tüm çalışmalar sezon içinde bize güç kuvvet dayanıklılık olarak geri dönecektir. Bir hafta daha dişinizi sıkın. Sonra maç dönemi başlayacak zaten. Hadi bakalım yine sert bir antrenman bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncularımız 2’şerli gruplar halinde dar alanda pas organizasyonları çalıştı. Daha sonra 4 grup 2’şerli takımlar halinde dönüşümlü olarak dar alanda çift kale maçlar yaptıktan sonra antrenman soğuma çalışması ile tamamlandı.

Egemen Korkmaz antrenmanda
Antrenmana izinli olan Kuyt ile Volkan Demirel katılmazken , kulübümüzün yeni transferlerinden Egemen Korkmaz takımdaki yerini aldı. Takımla birlikte koşu çalışmalarına katılan Egemen Korkmaz, daha sonra kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde kendisine uygulanan özel programla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını 7 Temmuz Cumartesi günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.00’da ve 18.00’de başlayacak çalışmalar basına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ