Volkan Demirel Logo
08EYLÜL 2012
Kuvvet Ve Çabukluk Çalıştılar

Kuvvet Ve Çabukluk Çalıştılar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün sabah saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü.

Antrenmanın ilk bölümünde salonda denge ve kuvvet çalışması yapan oyuncularımız, ardından sahada çeşitli parkurlardan oluşan çabukluk çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. A Milli takımımızın Estonya ile oynayacağı 2014 Dünya Kupası grup maçı için Milli takım kadrosunda bulunan Mert Günok, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Caner Erkin ile ülkelerinin Milli takımlarında yer alan Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles ise antrenmanda yer almadı. Öte yandan A2 Milli takım kadrosunda bulunan Özgür Çek, antrenmana katılmadı.

Sakatlıkları süren oyuncularımız Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Milos Krasic, Moussa Sow ve Recep Niyaz tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı tesislerde sürdürdü.

Fenerbahçemiz, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını, 1 günlük iznin ardından 10 Eylül Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Günün ilk antrenmanı saat 10.00’da başlayacak ve basına kapalı yapılacak, günün ikinci antrenmanı ise saat 18.00’de, basına açık gerçekleştirilecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ