Volkan Demirel Logo
14NİSAN 2010
Maçın Adamı: Alex De Souza

Maçın Adamı: Alex De Souza

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında, sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktörümüz Daum takım olarak iyi bir yolda olduklarını söylerken; dün akşam oynanan Manisaspor maçının adama olarak Kaptanımız Alex de Souza seçildi.

Antrenman öncesi tesislerde oyuncularıyla bir toplantı yapan Christoph Daum ilk olarak Manisaspor maçını değerlendirdi ve oyuncularından Beşiktaş maçına konsantre olmalarını istedi. Daum, "Zor bir maç bekliyorduk. Öyle de oldu. Futbolda bu normaldir. Bu tip maçlar hep zor geçer. Avantajla gitmiştik, gol atacağımızı biliyorduk. Özellikle ikinci yarıdaki performansımızdan memnunum. Şimdi herkesin Beşiktaş maçına konsantre olmanı, sadece bu maçı düşünmesini istiyorum. İyi bir yoldayız. Bu yolda hepinize ihtiyacımız var. Yolunuz açık olsun" diye konuştu. Bu arada teknik ekip tarafından Manisaspor maçının adamı olarak seçilen Kaptan Alex, takım arkadaşları tarafından tebrik edildi. Öte yandan, 28 yaşını dolduran oyuncumuz Uğur Boral'ın doğum günü nedeniyle kupalı kutlama yapıldı.

Daum yönetiminde saat 12.00'de başlayan basına açık antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Manisaspor maçında oynayanlar bir yenilenme çalışması yaptıktan sonra, tesislerde masaj ve tedaviye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu ve şut çalışmalarının ardından, dar alanda yaptıkları çift kale maçla çalışmayı sonlandırdı.

Manisa maçında sağ ön kaval kemiğine darbe alan Bekir İrtegün, ağrı şikayeti nedeniyle antrenmana çıkmadı ve tesislerde tedavi oldu. Yine Manisa maçında aldığı darbeler nedeniyle ağrı şikayeti bulunan Gökhan Ünal antrenmana çıkmadı ve tesislerde tedavi gördü. Manisa maçının ardından sağ ayak bileğinde ağrı şikayeti bulunan Volkan Demirel ile sol ayak bileğinde ağrı şikayeti bulunan Andre Santos da antrenmana katılmadı ve tesislerde tedavi oldu. Maç sonrası sağ dizinde ağrı şikayeti bulunan Selçuk ile sol arka baldırında ağrı şikayeti bulunan Vederson da çalışmada yer alamadı. Bu oyuncularımız da tedavilerini tesislerde sürdürdü. Yine ağrıları bulunan Güiza da tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadı. Güiza, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sakatlıkları bulunan oyuncularımız Bilica ve Cristian Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak sahada ve tesislerde ayrı bir programla çalıştı. Uğur Boral, salonda ayrı bir çalışma yaparken; sakatlığı süren Gökhan Gönül de antrenmana çıkmadı ve tesislerde tedavisini sürdürdü.

Takımımız, 15 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı ve saat 17.00'de başlayacak basına açık antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
MAÇIN, ADAMI:, ALEX, DE, SOUZA