Volkan Demirel Logo
24MART 2010
“Manisa’ya Avantajlı Skorla Gideceğiz”

“Manisa’ya Avantajlı Skorla Gideceğiz”

Kalecimiz Volkan Demirel, 2-0'lık galibiyetin iyi bir sonuç olduğunu, rövanş maçına avantajlı bir skorla gideceklerini söyledi.
Maç sonrası FB TV'ye açıklamalar yapan Volkan Demirel, "Oradaki maç için; avantajlı bir skorla Manisa'ya gideceğiz. Tüm camiamızca özlenen bir Kupa var. Bu sene bu Kupayı getireceğiz" diye konuştu.
Gol yememek için özel bir taktiklerinin olmadığını belirten Volkan Demirel, "Sadece gol yememeye çalışıyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda da kalemizi bu şekilde gole kapatırız" dedi.
Maça iyi başlamanın bir kaleci için her zaman iyi bir şey olduğunu söyleyen Volkan Demirel, "Maçın başında bir iki iyi top geldiği zaman maça ısınıyorsun. Ters topta gol yiyince de moral olarak çöküyorsun. Her zaman iyi başlamak, bir kaleci içini iyidir" diye konuştu.
Galatasaray maçı için ise Volkan Demirel, "Ben kendi adıma gol yememeye çalışacağım.Çok önemli bir maç.Adı üstünde Fenerbahçe-Galatasaray. Oraya giderek, daha önce yaptığımız gibi 3 puanla Samandıra'ya döneceğiz" diye konuştu.

PAYLAŞ