Volkan Demirel Logo
27AĞUSTOS 2010
Manisaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Manisaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Manisaspor  ile 29 Ağustos Pazar günü sahasında seyircisiz oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 19.00’da başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Dün akşamki PAOK maçında oynayan oyuncularımız bir yenileme çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmalarının ardından 2 grup halinde top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdükleri antrenmanı taktik ağırlıklı çalışmalarla tamamladı.

Gökhan Gönül’de korkulan olmadı

Dün akşamki PAOK maçında sezon öncesi ameliyat olduğu omzuna darbe alan Gökhan Gönül, bugün ameliyatı yapan doktor tarafından kontrolden geçirildi. Ameliyat bölgesi temiz çıkan, omzunda sadece zedelenme bulunan Gökhan Gönül’ün ikinci bir ameliyata ihtiyaç duymadığı bildirildi. Gökhan Gönül ile birlikte sol kasığında ağrısı bulunan ve tedavisine başlanan Emre ile tedavisine devam edilen Volkan Demirel de antrenmana çıkmadı. Güiza, Semih ve Uğur Boral, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptıkları koşu ve çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, 28 Ağustos Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde saat 18.00’de başlayacak ve basına kapalı tutulacak antrenmanla Manisa maçı hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girecek.

PAYLAŞ