Volkan Demirel Logo
01MAYIS 2013
Profesyonel Futbol Takımımız Lizbon’da

Profesyonel Futbol Takımımız Lizbon’da

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında, 2 Mayıs Perşembe günü deplasmanda Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, Lizbon’a vardı. Saat 18.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Lizbon’a hareket eden kafilemiz, 4 saat 30 dakika saat süren hava yolculuğunun ardından maçın oynanacağı kente ulaştı. Ardından karayolu ile kamp yapacağı otele geçen Takımımızı burada taraftarlarımız karşıladı. Takımımızın medya programı ise şöyle:

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, 1 Mayıs Çarşamba günü saat 18:30’da (TSİ 20:30’da) maçın oynanacağı Luz Stadı’nda bir basın toplantısında düzenleyecek; toplantıya bir de futbolcumuz katılacak. Basın toplantısının ardından Fenerbahçemiz saat 19:00’da (TSİ 21:00’da) Luz Stadı’nda maçtan önceki son antrenmanını yapacak. Bu antrenmanın ilk 15 dakikası medyaya açık olacak.

Fenerbahçemizin 19 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer alıyor.
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Reto Ziegler, Salih Uçan, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Miroslav Stoch, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek.


PAYLAŞ