Volkan Demirel Logo
06MART 2013
Profesyonel Futbol Takımımız Plzen’de

Profesyonel Futbol Takımımız Plzen’de

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında, 7 Mart Perşembe günü Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, maçın oynanacağı Plzen şehrine ulaştı. 

Bugün saat 12.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’a giden kafilemiz ardından karayolu ile Plzen’e geçerek, kamp yapacağı otele yerleşti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile genç oyuncularımızdan Salih Uçan bugün gün saat 18.30’da (TSİ 19.30), maçın oynanacağı Doosan Arena’da bir basın toplantısı da düzenledi.  Basın toplantısının ardından ise Fenerbahçemiz saat 19.00’da(TSİ 20.00), Doosan Arena’da, maçtan önceki son antrenmanını yaparken, bu antrenmanın ilk 15 dakikası da basın mensuplarına açık gerçekleştirdi.

Viktoria Plzen maçının 20 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır:
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek ve Raul Meireles.


PAYLAŞ