Volkan Demirel Logo
13NİSAN 2011
Selçuk Ve Dia Takımla Birlikte Çalıştı

Selçuk Ve Dia Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçemiz, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Selçuk Şahin ve Issiar Dia, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan kurallı ve kuralsız çift kale maçlarla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldı. Belinde ağrı hisseden Ertuğrul Taşkıran, sahadan salona geçerek, antrenmanı burada yaptığı çalışmalarla tamamladı. İdmanın ikinci bölümünde, sol üst adalesine darbe alan Uğur Boral ile sağ üst ön adalesinde ağrı hisseden İlhan Eker çalışmayı yarım bıraktı.

Sağ arka üst adalesinde ağrı şikayeti bulunan Mamadou Niang ile sol kasığındaki ağrı nedeniyle dünkü çalışmayı yarım bırakan Semih Şentürk antrenmanı çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. A2 Takımımızın dünkü Beşiktaş maçında görev alan oyuncularımız Berk Elitez, Okan Alkan ve Hasan Erbey ise bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, 14 Nisan Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarına devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenmanın ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.

Premium Kartlarını Can Bartu Tesisleri’nde aldılar

Bu arada Fenerbahçe Kart’ın, üyelerine Fenerbahçe’ye ait çok özel ayrıcalıklar sunduğu yeni ürünü Fenerbahçe Premium Kart’ın 10 yeni üyesi, kendilerine özel kiti ile birlikte sunulan kartlarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teslim aldı. Fenerbahçe Kart yetkilileri ile birlikte Can Bartu Tesisleri’ne gelen Premium Kart’ın yeni üyeleri, tesisleri gezdikten sonra, Takımımızın antrenmanı da izledi. Antrenman sonrası oyuncularla tanışma, onlarla hatıra fotoğrafı çektirme ve imzalı fotoğraf alma imkanı da bulan taraftarlarımız, Premium Kart’ın kendilerine sunduğu Fenerbahçe ayrıcalığını doyasıya yaşadı. Bu arada kart üyesi Ahmet Yaman’ın yerine kızları Samandıra’ya gelerek, babalarının kartını teslim aldı.

 

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ