Volkan Demirel Logo
25NİSAN 2007

"Serdar'dan Fazla Sevinirim"

Bazı gazetelerde Serdar'la problem yaşadığı yolundaki yayınlarla ilgili olarak açıklama yapan kalecimiz Volkan Demirel "Serdar'ın başarılı olmasına en çok ben sevinirim" dedi. Resmi sitemize özel açıklamalarda bulunan kalecimiz Volkan Demirel son maçlarda yedek olarak sahaya çıkması ile ilgili olarak "Tabii ki hepimiz oynamak için Fenerbahçe'deyiz. Burada esas olan şey takımın galibiyeti ve alacağı başarılardır. Bu başarılar benimle veya bensiz kazanılır önemli olan takımın başarısıdır. Serdar kaleyi devraldığından itibaren iyi bir performans gösteriyor. Bunu görmemezlikten gelmek haksızlık olur. Bu başarıları kazandıkça, Serdar her golü kurtardıkça ondan fazla ben seviniyorum. Çünkü bu durumda hem Fenerbahçe hem de Türkiye iyi bir kaleci kazanıyor. Bundan hepimizin gurur duyması gerek" dedi.

Serdar'la antrenmanlarda ve maç öncesi sonrası hiç problem yaşamadığını da ifade eden Volkan Demirel, "Murat hoca başımızda olduğu müddetçe zaten inanılmaz tempolu bir antrenman programımız var. Eksiklerimiz var ve onlar tamamlanıyor. Bu süre içersinde Serdar'la en ufak bir problem yaşamadım. Yaşıyamam zaten" dedi.

Yarın sahamızda oynayacağımız maç için "Kazanacağız, çok iyi motive olduk" diyen Volkan Demirel, "Bir haftadır Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu stadındaki BJK istatistiklerine yer veriliyor. Ancak bu kez çok farklı bir maç olacak. Çünkü hepimiz inanılmaz güzel motive olduk. Taraftarımız sahada bulunduğu müddetçe top rakipteyken ıslık ve uğultusunu yarın esirgemesin. En önemlisi hiç bir zaman takım arkadaşlarıma homurdanmalar olmasın çünkü 90.dakikada bile maçı alacak güçteyiz" dedi.

PAYLAŞ