Volkan Demirel Logo
09NİSAN 2012
Süper Final İçin Ne Dediler?

Süper Final İçin Ne Dediler?

Spor Toto Süper Final fikstür çekimi sonrası oyuncularımızdan Alex de Souza, Volkan Demirel ve Moussa Sow düşüncelerini, Radyo Fenerbahçe aracılığıyla taraftarlarımıza aktardı. Süper Final’de zorlu karşılaşmalara çıkacaklarını söyleyen oyuncularımız, iyi bir konsantrasyonla tüm maçları kazanarak  hedefe ulaşmak istediklerini ifade ettiler.

Radyo Fenerbahçe’de Bilyoner.com’un katkılarıyla yayınlanan ’Orkun Yazgan’la Samandıra Saati’ isimli programa açıklamalar yapan Alex, Volkan ve Sow şu görüşleri dile getirdi:

Alex, "Çok fazla bir yorum yapmaya gerek yok artık. Çok zor geçecek 6 tane karşılaşma bizi bekliyor. Ben kurayı olumlu olarak yorumluyorum. Evimizde kazanacağımız maçların dışında deplasmanda da bunlara galibiyetler ekleyebilirsek, ibrenin tamamen bize döneceğini umuyorum ve amacımız doğrultusunda bütün maçları çıkıp kazanmamız gerekiyor. Kesinlikle maç maç bakmalıyız. Şimdi önümüzde Çarşamba günü oynayacağımız Kupadaki Kayseri maçı var. Kayseri maçı biter bitmez Trabzonspor maçına konsantre olmalıyız. Bu yüzden maç maç düşünüp teker teker ilerlememiz lazım"

Volkan Demirel, "Önemli olan bizim maçların ne olacağı. Diğer rakiplerin birbirleriyle karşılaşmalarını biz fazla düşünmüyoruz. Bizim maçlarımızın için de artık; orası, burası veya bu hafta şurada, bu hafta şurada diye bir düşünce yapımız yok. Bütün bir sezonu günahı ve sevabı ile bitirdik, artık geride kaldı. Bundan sonra son 6 haftada biz bütün maçlarımıza aynı konsantrasyonla çıkarak oynayacağız ve bütün her şeyin Süper Final’de belli olacağını biliyoruz. Bu önümüzdeki 1 aylık sürede elimizden geleni yaparak inşallah istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz. Süper Final’de olup da Kupa’da mücadele eden tek takımız. Bunun da takdir edilmesi gereken bir yanı var diye düşünüyoruz. Böyle bir süreçten geçmemize rağmen, iki kupanın da halen bizim elimizde olması bizim için gurur verici. Kazanır mıyız, kazanamaz mıyız? Bunu zaman gösterecek ama kazanmak için biz elimizden geleni yapacağız"

Moussa Sow, "Şurası kesin ki; bizi çok önemli ve çok büyük maçlar bekliyor. İlk maçta Trabzonspor ile karşılaşacağız ve en iyi şekilde hazırlanacağız. Tabii yarın önce Türkiye Kupası maçımız var. Öncelikle yarı finale kalmak istiyoruz ve sonra Trabzonspor’u bekliyoruz. Play-Off’a en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Çok zor olacak, kolay olmayacak ama iyi ve büyük bir takım olduğumuzu biliyoruz. Bütün maçları kazanma kapasitemiz var. Bize artık en iyi şekilde konsantre olmak kalıyor"

PAYLAŞ

ETİKETLER
SÜPER, FİNAL, İÇİN, NE, DEDİLER?