Volkan Demirel Logo
26EYLÜL 2008
Tahkim'e Başvuru Gerekli Zamanda Yapılmıştır

Tahkim'e Başvuru Gerekli Zamanda Yapılmıştır

Profesyonel futbolcumuz Volkan Demirel'e 18.09.2008 Perşembe günü PFDK tarafından verilen 1+1 maç oynanama cezasına kulübümüz tarafından 22.09.2008 Pazartesi günü itiraz edilmiştir. 23.09.08 Salı günü ise TFF Tahkim Kurulu'na öne alım dilekçesi sunulmuştur. Kurul 25.09.08 Perşembe günü saat 14:00'te toplanmış ve futbolcumuz hakkındaki kararını gece saat 23:30'da internet sitesi üzerinden açıklamıştır.
 
Bugün CNN Türk televizyonunda yayımlanan spor bülteninde Antalyaspor'un kalecisi Ömer Çatkıç'a verilen ceza ve Antalyaspor'un yaptığı itiraz başvurusu ile kulübümüzün futbolcumuz Volkan Demirel için yaptığı başvuru arasında bir nevi karşılaştırma yapılmış ve kulübümüzün başvuru yapmakta geç kalmış olduğunu ima eden yorumlar yapılmıştır.
 
Kulübümüz yukarıda da belirttiğimiz gibi gereken tarihlerde başvurusunu yapmış ve hatta kararın daha erken çıkarılması için ek başvuruda bile bulunmuştur. Bu şekilde yanlış anlaşılmaların oluşmaması amacıyla söz konusu televizyon kanalı, saat 17.40'taki bülteninde Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu ile canlı telefon bağlantısı yapmış Sayın Mosturoğlu, kulübümüzün gerekçelerini canlı yayında da anlatmıştır.
 
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

PAYLAŞ