Volkan Demirel Logo
12KASIM 2014
Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü. 

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 17.00’de başlayan çalışma, 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonları ve yine dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Milli Takımımızın 12 Kasım Çarşamba günü Brezilya ve 16 Kasım Pazar günü Kazakistan’la oynayacağı maçlar nedeniyle kadroda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk ve Mehmet Topal; Portekiz Milli Takımı’nın 14 Kasım Cuma günü Ermenistan ve 18 Kasım Salı günü Arjantin’le oynayacağı maçlar nedeniyle Portekiz kadrosunda bulunan oyuncumuz Bruno Alves; Senegal Milli Takımı’nın 15 Kasım Cumartesi günü Mısır ve 19 Kasım Çarşamba günü Botswana ile oynayacağı maçlar nedeniyle Senegal kadrosunda bulunan oyuncumuz Moussa Sow, Nijerya Milli Takımı’nın 15 Cumartesi günü Kongo ve 19 Kasım Çarşamba günü Güney Afrika Cumhuriyeti ile oynayacağı maçlar nedeniyle Nijerya kadrosunda bulunan oyuncumuz Emmanuel Emenike ile Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nın16 Kasım Pazar günü İzlanda ile oynayacağı maç nedeniyle Çek Cumhuriyeti kadrosunda bulunan oyuncumuz Michal Kadlec antrenmanda yer almadı.

İzinli olan Dirk Kuyt'ın da katılmadığı antrenmanda Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve Mert Günok takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Egemen Korkmaz da antrenmanın ikinci bölümünde takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. 

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçının hazırlıklarını 13  Kasım Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat  11.00’de başlayacak çalışma basına açık gerçekleştirilecek. 
 

PAYLAŞ