Volkan Demirel Logo
14EYLÜL 2013
Takımımız Yemekte Bir Araya Geldi

Takımımız Yemekte Bir Araya Geldi

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdüren Profesyonel Futbol Takımımız öğle yemeğinde bir araya geldi.

Kandilli’de bulunan Borsa Restaurant’da gerçekleştirilen organizasyonda başta Teknik Direktörümüz Ersun Yanal olmak üzere teknik heyetimiz ve oyuncularımız yer aldı.

Dirk Kuyt: "Böyle organizasyonlar yapmaya devam ederiz"
Sıcak ve samimi ortamda yenilen yemekte oyuncularımız FB TV mikrofonlarına konuştu. Öncelikli olarak söz alan Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, "2 gün önce antrenmanda, Emre’nin takımıyla maç yaptık. Kendi takımındaki oyuncuları ben seçtim. Diğer takımdaki oyuncuları da Emre seçti. Emre’nin takımı maçtan galip ayrıldı. Benim takımım kaybettiği için sorumluluk hissetim. Bu yemeğin ödemesini de ben yapacağım. Umarım kaybettiğim son maç olur. Gelecek zamanlarda böyle organizasyonları bir daha yaparız" dedi.

Volkan Demirel:" Kuyt güzel bir organizasyon düzenledi"
Kuyt’ın ardından söz alan kalecimiz Volkan Demirel, yemekten dolayı öncelikle takım arkadaşı Hollandalı yıldıza teşekkür etti. Dışarıda takım arkadaşlarıyla yemek yemenin daha bir güzel olduğunun altını çizen Volkan Demirel, "Arkadaşlarımızla tesislerde çok yemek yiyoruz. Böyle birlikte dışarıda yemekler daha güzel oluyor. İdmanda girilen bir iddia vardı. Kuyt bu iddia sonunda güzel bir organizasyon düzenledi" diye konuştu.

Volkan Demirel: "Kasımpaşa maçını da kazanarak, seriye devam etmek istiyoruz"
Takım havasının son derece üst seviyede olduğunu ifade eden Volkan, "Takımımızın havası son derece iyi.  Ligdeki ilk maçımızı kaybetsek de toparlanmasını bildik ve 2 maçımızı üst üste kazandık. Pazartesi günü oynayacağımız Kasımpaşa maçını da kazanarak, seriye devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel: "Daha iyi olacağız"
Her geçen gün istenilen Fenerbahçe’ye doğru adım adım ilerlediklerini söyleyen başarılı file bekçisi, "Çok kaliteli ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takımız. Gittikçe istenilen Fenerbahçe’yi sahaya yansıtıyoruz. Daha iyi olacağız. Hocamızın sabahki idmanda söyledikleri de son derece önemli. (Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ın antrenmanı öncesi yaptığı konuşma için tıklayınız http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=36213) İnşallah bu konuşmadan gerekeni alırız. Bunu gerçekleştirebilecek kapasitede oyuncularız. İnşallah bu güzellikleri birleştirince güzel sonuçlar ortaya çıkacak. Tüm hedefler Fenerbahçe’nin başarısı için" dedi.

Milli takımda da istenilen galibiyetleri elde etmeye başladıklarını ifade eden Volkan, Dünya Kupası’nda yer almak istediklerini söyledi.

Mehmet Topal: "Önemli organizasyon"
Bu tür organizasyonların önemli olduğuna dikkat çeken Mehmet Topal da, "Maçtan önce iyi sohbet, iyi muhabbet oldu. Ne kadar çok birlikte zaman geçirirseniz, samimiyet o kadar artıyor. Önemli organizasyonlar. Bunlarda sonuca yansır."

 

PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, YEMEKTE, BİR, ARAYA, GELDİ