Volkan Demirel Logo
10EYLÜL 2012
Takımımız ‘Yoyo Testi’nden Geçti

Takımımız ‘Yoyo Testi’nden Geçti

Fenerbahçemiz, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen günün ilk antrenmanıyla sürdürdü. Oyuncularımız antrenmanda ’Yoyo Testi’nden geçti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman, saat 10.00’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, oyuncuların dayanıklılık kapasitelerini ölçmeye yarayan ’Yoyo Testi’ ile sona erdi.

Milli takımlarında bulunan oyuncularımız Mert Günok, Bekir İrtegün, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Özgür Çek, Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles ise antrenmanda yer almadı.

Sakatlıkları süren oyuncularımız Serdar Kesimal, Volkan Demirel, Milos Krasic, Moussa Sow ve Egemen Korkmaz,  tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Takımımızda günün ikinci antrenmanı saat 18.00’de başlayacak. Bu antrenman, basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.




BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ