Volkan Demirel Logo
03ARALIK 2008
Taktik Ve Teknik Ağırlıklı Çalıştılar

Taktik Ve Teknik Ağırlıklı Çalıştılar

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında 5 Aralık Cuma günü deplasmanda Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Samandıra Kamp Merkezi'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Takımımız 1 saat 20 dakika süren antrenmanda, taktik ve teknik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Teknik Direktörümüz Luis  Aragones yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı. Carlos Cascallana'nın yaptırdığı düz koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra geniş alanda taktik ağırlıklı çift kale maç yapan oyuncularımız, maçtan sonra iki grubu ayrılarak yan top, orta ve şut çalışması yaptı. Bu çalışmanın ardından esneme hareketleriyle antrenman sona erdi. Antrenman sonrası bazı oyuncularımız sahada kalarak şut çalışması yaptı. Teknik Direktörümüzü Aragones , antrenman devam ederken ve sonunda İlhan, Burak, Deivid, Alex, Edu ve Volkan Demirel'i tek tek yanına çağırarak, saha ortasında bu oyuncularımızla kısa süreli görüşmeler yaptı.  Oyuncularımızdan Emre ve Güiza, antrenmanın başında takımla birlikte ısınma ve koordinasyon hareketlerine katıldıktan sonra takımdan ayrılarak, antrenman sonuna kadar Carlos Cascallana ile istasyon çalışmaları yaptı. Oyuncularımızdan Tümer Metin ise, antrenman boyunca Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan'la ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Salonda kuvvet çalışan oyuncumuz Volkan Demirel ise antrenmana çıkmadı. Teknik Direktörümüz Luis Aragones, antrenmanın ortalarında tercümanı Umut aracılığıyla Volkan Demirel'i sahaya yanına çağırıp bir süre görüştü. Görüşmenin ardından Volkan, yeniden tesislere giderek kuvvet çalışmasını sürdürdü. Takımımız, yarın sabah saatlerinde Samandıra'da gerçekleştireceği antrenmanın ardından, 16.30'da özel bir uçakla Denizli'ye hareket edecek.

Alex'in eşi bugün ameliyat oluyor

Takım Kaptanımın Alex de Souza'nın eşi Daianne, sol dizindeki rahatsızlık nedeniyle, bugün saat 14.00'te, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde atroskopi ameliyatı olacak. Daha önce 1 Aralık Pazartesi günü yapılması planlanan operasyon, Daianne de Souza'nın gribal enfeksiyon geçirmesi nedeniyle bugüne ertelenmişti.


PAYLAŞ