Volkan Demirel Logo
12AĞUSTOS 2012
Vefa Küçük: “Önce Dostluk Kazanmalı”

Vefa Küçük: “Önce Dostluk Kazanmalı”

Fenerbahçemizin, Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda Galatasaray ile yapacağı Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulunan eski yöneticilerimizden Vefa Küçük, Erzurum’da centilmenliğin hâkim olduğunu, öncelikle kazananın dostluk olması gerektiğini söyledi.

Eski yöneticilerimizden Vefa Küçük FB TV’ye, Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa maçı öncesi yaptığı açıklamalarda; "Burada büyük bir Fenerbahçe taraftar grubu bizi karşıladı. Konvoylarla otele kadar bize eşlik ettiler. Erzurum’da Fenerbahçeliler ile Galatasaraylıların yan yana yürüdüğünü gördük. Tabi bu beni mutlu etti. Son zamanlarda bunları görmek imkansız gibi. Erzurum’da centilmenlik hâkim. İçinde bulunduğumuz yüzyılda taraftar olmanın anlamı değişti. Önemli olan centilmen olmak. Ben bugün çok güzel bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Bol gollü geçeceğini düşünüyorum. Temennim Fenerbahçemizin kupayı alması." ifadelerini kullandı.

Kendisine Süper Kupa maçında düğümü çözecek olan isimlerin sorulması üzerine Vefa Küçük, "Öncelikle kalemizin emin ellerde olduğunu dile getirmek isterim. Volkan Demirel faktörü çok önemli. Keza forvetimizde de Kuyt ve Sow gibi önemli isimler var. Orta sahamız da yine aynı şekilde takımı yönlendirme becerisine sahip oyuncularımızdan kurulu" cevabını verdi.

Profesyonel Futbol Takımımızın yeni sezona çok iyi hazırlandığını ve yeni sezon öncesi yapılan transferleri de değerlendiren eski yöneticimiz Küçük; "Geçen sene geçirdiğimiz bir süreç vardı. Bu bizi yıprattı. Buna rağmen yarım puanla şampiyonluğu kaybettik. Tabi Başkanımızın ve yöneticilerimizin tekrar aramızda olması önemli bir gelişme. Hem takımımız hem de taraftarlarımızı ve camiamızı sevindiren bir gelişme bu. Sezona da iyi hazırlandık. Şampiyonlar Ligi 3.eleme turunda Vaslui ile oynadığımız maçlarda iyi bir performans sergiledik. Lige de güzel bir başlangıç yapacağız. Takımımız geçen sezon, şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ispatladı. Yeni sezon öncesi de Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Dirk Kuyt ve Milos Krasic gibi önemli isimleri kadromuza kattık. Nokta transferler oldu. Takım içerisinde çok olumlu bir hava var" şeklinde açıklama yaptı.

3 Temmuz’dan bu yana yönetimimizin, taraftarlarımızın ve camiamızın tam bir dayanışma içerisinde olduğunun da altını çizen Vefa Küçük;" 3 Temmuz, kulübümüz için bir milattır. Camiamız büyük bir dayanışma gösterdi. Başkanımızın tekrar aramıza dönmesiyle bütün Fenerbahçe camiası mutlu oldu. Birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Camiamız bütün karalama politikalarına rağmen ayakta duruyor. Bu süreç içerisinde Fenerbahçe camiamıza özellikle medyadan büyük bir saldırı oldu. Ama şunu daha iyi anladık ki, Fenerbahçe’nin Fenerbahçelilerden başka dostu yok. Bundan sonraki süreçte taraftarlarımız sahamızda oynayacağımız maçlarda dikkatli olmalı, saha kapattıracak ya da ceza alacağımız davranışlarda bulunmaktan kaçınmalı" dedi.

PAYLAŞ