Volkan Demirel Logo
25OCAK 2009
Volkan Dalya Dedi

Volkan Dalya Dedi

Milli Kalecimiz Volkan Demirel,  Fenerbahçe formasıyla 100. lig maçına çıktı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bu akşam oynanan ve 0-0 sona eren Fenerbahçe-Tarbzonspor müsabakasında 90 dakika forma giyen Volkan Demirel, böylece Fenerbahçe formasıyla ligde 'Dalya' dedi.
Maç sonrası açıklamalar yapan  Volkan Demirel, "Fenerbahçe'nin her maçı önemli. Benim de 100. lig maçımdı ve ayrı bir önemi de vardı. Ben bu maçta kazanmak istiyordum. Bence çok iyi mücadele ettik. Trabzonsporlu arkadaşlarım da öyle. Sonuçta sadece gol eksikti mücadelede. Umarım bu 1 puan işimize yarar. Belki 3 puan da alabilirdik ama 1 1 puana da kötü bakılmamalı. Son maç gibi gözükse de, aslında bu uzun aradan sonra ilk maçımızdı. İyi başlamak istedik ama tek eksik goldü. Yine de umarım bu 1 puan ilerleyen haftalarda işimize yarayacaktır.Karşılıklı gol pozisyonları vardı. Ben de bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum her zaman. Neticesinde iyi kurtarışlar yaptığımı düşünüyorum. Amacım Fenerbahçe'ye her zaman faydalı olmak" diye konuştu.
Doğuştan Fenerbahçeli olduğunu ifade eden Volkan Demirel, "Menajerimle yöneticilerimiz mukavele hakkında görüşüyor. 2-3-4 diye bir şeyler yazılıyor gazetelerde. Ben kaç yıldır Fenerbahçe'deyim ve hiçbir zaman anlaşma aşamasında para konusu geçmedi. Ben doğuştan Fenerbahçeliyim. Benim için problem yok. Umarım yakın zamanda mukavele işi hallolacaktır" dedi.

PAYLAŞ

ETİKETLER
VOLKAN, DALYA, DEDİ