Volkan Demirel Logo
29EYLÜL 2012
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Beklenen Oyunu Oynayamadık"

Kalecimiz Volkan Demirel, Kasımpaşa karşısında alınan mağlubiyetin, beklenen oyunu oynayamadıklarından dolayı alındığını belirterek, "Beklenen oyunu oynayamadık. Beklenen düzeyde değiliz" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kalecimiz Volkan Demirel, maç ile ilgill düşüncelerini "Bugün iyi bir oyun sergileyemedik.  Maçtan sonrada bunu konuştuk, ilerleyen dönemlerde daha sorumluluk alacağız. Bir daha bu görüntüyü vermeyeceğiz. Bunu da sahaya yansıtarak göstermeliyiz. Fenerbahçe formasının nasıl taşınması gerektiğini bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bugün kimse birbirine yardım etmedi, böyle bir görüntü vardı" şeklinde ifade etti.

Başkanımız Aziz Yıldırım ve Asbaşkanımız Ali Yıldırım’ın maç sonunda soyunma odasına inerek Takımımızla bir konuşma yapmasına da değinen Volkan Demirel; "Bugünkü konuşmalardan sonra sahaya yansıyacak daha farklı şeyler olacak. Bugünkü maç için söylenecek bir şey yok. Ancak soyunma odasında konuşulanlardan sonra, bir daha böyle bir görüntü çizmeyeceğiz. Ve biz bunun farkındayız, bunu nasıl atlatırız onu konuştuk. Başkanımız olsun, hocalarımız olsun bizim içimizde olan şeyler. Soyunma odasında konuşulanlar, sahaya yansıyacağını ve bugünkü görüntümüzden uzaklaşarak iyi bir grafik yakalayacağımızı düşünüyorum. Önümüzde iki maç var ve çok önemli. Kazanacağımızı düşünerek sahaya çıkacağız. İki hafta sonra farkı şeyler konuşacağımızı ümit ediyoruz. Bugünkü konuşmadan sonra daha iyi olacaktır" açıklamasında bulundu.

Taraftarımızın verdiği desteğe karşın, ne söylense az olacağını da belirten Kalecimiz Volkan Demirel, "Taraftarlarımıza bir şey söylemek doğru olmaz. Çünkü tatmin olmayacaklardır. Bize destek oldular. Desteklerinden doalyı onlara ne söylesek azdır.  Ancak iki hafta daha bekleyelim diyorum" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ