Volkan Demirel Logo
26NİSAN 2013
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Finale Kalacağımıza İnanıyoruz"

Kalecimiz Volkan Demirel, 38 maçtır yenilmeyen bir takımı mağlup ettiklerinin altını çizerek, finale inandıklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Gerçekten çok iyi oynadık. Arkadaşlarımı, hocamı, Fenerbahçeli herkesi kutluyorum. Yenilmeyen bizi küçük gören takımı yendik. Türklerin neler yapabileceğini Osmanlı’dan bu yana birçok kez görülmüştür. Bugün biz de gösterdik. İnanmıştık, inanınca kazanıyorsunuz. Belki daha farklı olabilirdi ama bugünkü inancımızla, konsantrasyonumuzla mücadele edince finale kalacağımıza inanıyoruz. İnşallah bu düşündüklerimizi yapacağız" dedi.

Kupayı Türkiye’ye getireceklerini söyleyen Volkan, "Bu mücadele, savaş, konsantrasyon final için. Finale gitmekle kalmayacağız, kupayı da alacağız. Bizi inanmayanlar, Avrupa’ya göndermeyenler şimdi bizi alkışlıyor mudur? Ne düşündüklerini merak ediyorum. Kupayı Türkiye’ye getireceğiz" diye konuştu.

Volkan tarihe geçti
Öte yandan kalecimiz Volkan Demirel, Benfica maçıyla Avrupa kupalarında 62. maçına çıkarak, Takımımızın Avrupa kupalarında en çok forma giyen futbolcusu oldu.

PAYLAŞ