Volkan Demirel Logo
06TEMMUZ 2017
Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Nabil Dirar Ve Carlos Kameni İçin İmza Töreni Düzenlendi

Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Nabil Dirar Ve Carlos Kameni İçin İmza Töreni Düzenlendi

Fenerbahçemizin yeni transferlerinden Nabil Dirar ve Idriss Carlos Kameni ile sözleşmeleri uzatılan Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde bugün düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attılar.

Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu ile Asbaşkanlarımız Ali Yıldırım, Önder Fırat, Nihat Özbağı ve Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman'ın da hazır bulduğu törende futbolcularımız, basın mensuplarının karşısına geçerek, açıklamalarda bulundular.

İlk olarak Asbaşkanımız Ali Yıldırım’ın katılımıyla Volkan Demirel’in imza töreni gerçekleştirildi.

Asbaşkanımız Ali Yıldırım: "Bugün önemli bir gün"

Sözlerine Volkan Demirel gibi önemli bir ismin yuvada kalmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek başlayan Asbaşkanımız Ali Yıldırım,  “Değerli yönetim kurulu üyelerimiz, değerli hocamız ve değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Bugün önemli bir gün.  Fenerbahçe’nin 15 yıl kalesini koruyan kardeşimiz Volkan’ın imzasında bir aradayız. Yuvada kaldığı için teşekkürler, başka şansı da yok. Volkan’ı çok seviyoruz ve burada kaldığı için teşekkür ederiz. Sözleşmesinin süresine gelirsek; Volkan istediği sürece burada.” dedi.

Volkan Demirel:  “Herkes nasıl bir Fenerbahçeli olduğumu biliyor”

Asbaşkanımız Ali Yıldırım’ın ardından söz alan Volkan Demirel, “Herkese hoş geldiniz demek istiyorum. Buradan ve bundan başka bir şeyi düşünmedim. 15 yıldır hizmet etiğimi, nasıl bir Fenerbahçeli olduğumu herkes biliyor. Bedenim, vücudum, aklım her zaman Fenerbahçe’dir. Kendi adıma hayırlı uğurlu olsun inşallah.” şeklinde konuştu.

“Uzun yıllar boyunca Fenerbahçe’ye hizmet etmek istiyorum”

Uzun yıllar boyunca Fenerbahçe forması giymek istediğini de ifade eden Demirel,  “Uzun yıllar boyunca Fenerbahçe’ye hizmet etmek istiyorum. Şu anda rekor Müjdat ağabeyde onu da geçmek istiyorum. Hedefim 40 yaşına kadar oynamak.” İfadelerini kullandı.

Hedeflerine ilişkin yöneltilen soruya ise, “İlk formayı giydiğimde çok uzun süre oynamayı düşünmedim ama zaman geçtikçe,  hayata bakış açınız değiştikçe bu hedefi kendime koydum ve bu doğrultuda devam edecek. Ne kadar uzun süre hizmet edersem bu benim için bir onur ve gururdur. İnşallah uzun seneler bu gururu ve onuru yaşarım.” cevabını verdi.

“Hepimiz Fenerbahçe için çalışıyoruz”

Takımdaki rekabet ortamına yönelikse, “Zorlamak ya da zorlanmak, bizler Fenerbahçe için çalışıyoruz. Kim iyi olursa hocamız kime şans verirse o sahada olacak. Her şeyimizi sahaya verip Fenerbahçe’yi yukarılara çıkarmak istiyoruz.” dedi.

Başarılı kaleci, son olarak Muslera ile ilgili yöneltilen soruya ise şu cevabı verdi:

Her futbolcu arkadaşımla karşılaştığımda konuşuyoruz.  Muslera ile de yemek ortamlarımız oldu. Sevdiğim değerli bir insan. Onu sevdiğimi söyleyebilirim."

Asbaşkanımız Ali Yıldırım ve Volkan Demirel’in ardından Hasan Ali Kaldırım’ın imza töreni düzenlendi. Hasan Ali Kaldırım’a basın toplantısında Asbaşkanımız Nihat Özbağı eşlik etti.

Asbaşkanımız Nihat Özbağı: “Uzun yıllar bu formayı terletmesini diliyorum”

Sözlerine “herkese hoş geldiniz” diyerek başlayan Asbaşkanımız Nihat Özbağı, “Hasan Ali sevdiğimiz bir futbolcu kardeşimiz. İnşallah uzun yıllar beraber olacağız. Hem kendisi için hem de bizim için hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Hasan Ali Kaldırım: “Fenerbahçe’nin bir parçası olduğum için çok mutluyum”

Asbaşkanımız Nihat Özbağı’nın ardından söz alan Hasan Ali Kaldırım,  “3 yıllık sözleşme imzaladım. Fenerbahçe’ye ilk attığım imzam hayatımdaki en önemli imzamdı. Bu da ikinci imzam oldu. Çok mutluyum. O yüzden Başkanımıza ve Yönetici ağabeylerimize, Aykut hocama çok teşekkür ederim. Fenerbahçe’nin parçası olmak maddi güçle mümkün değil, o yüzde bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı mutluyum. Umarım uzun seneler burada forma giyerim.” dedi.

“Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynayan bir kulüptür”

Bu sezon oynayacakları futbolla son iki sezonu unutturacaklarını da ifade eden Kaldırım,  “Bazı şeyler bizden kaynaklıdır. Son iki sezonda istediğimiz yerde bitiremedik. Fenerbahçe, her zaman şampiyonluğu hedefleyen başarılı olmak için oynayan bir kulüptür. Birçok takım arkadaşımla konuştuk ve taraftarlardan gelen şeyler oldu. Bunu değiştirecek olan bizleriz. Bu sene çok daha fazla çalışarak, elimizden gelenin en iyisini yaparak taraftarın gönlünü kazanacağız.” açıklamasında bulundu.

“Aykut Hocanın bir felsefesi var”

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ile yeniden çalışacak olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu da dile getiren Hasan Ali, “Aykut hoca ile çalışma şansımız oldu. Tekrar kendisi için ve bizler için hayırlı olsun. İlk geldiğim günkü gibi heyecanlıyım.  Aykut hocanın bir felsefesi var. Onu sahaya yansıttığımızda güzel günler bizleri bekleyecektir. Bu antrenmanlardan da belli oldu. Güçlü bir Fenerbahçe geliyor. Son iki seneye göre daha iyi bir Fenerbahçe olacak. İmajımla ilgili de saçlarımı kestirmek istememiştim ama böyle de iyi olduğunu düşünüyorum.” dedi.

“Şu an sağlık durumum çok iyi”

Sağlık durumu hakkında da bir açıklama yapan başarılı futbolcu, “Geçen sene ilk devrenin bir maçında bir dirsek geldi ve iyice zorluk yaşamaya başladım. Ameliyat olmam gerekiyordu ve sezon sonunda da ameliyat oldum. Şu an iyiyim. 3-4 hafta maskeyle oynamam gerekebilir ama şu an çok iyiyim.” İfadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun transfer sürecine yönelik sorduğu soruya ise şu cevabı verdi:
O süreç ile ilgili söylenecek çok bir şey yok. Medyadan yanlış algı yaratıldı. Fenerbahçe ile 2 kere görüştüm ve burada kaldım. Kaldığım için de çok mutluyum. Bu saatten sonra da gerisi teferruattır.”

“Takımım adıma en iyisini istiyorum”

Son olarak geçtiğimiz sezonki performansı hakkında konuşan Milli futbolcu, “Kötü bir algı olduğunu düşünmüyorum. Her maçta elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Takımım adıma en iyisini istiyorum. Takıma katkı sağlamak zorundayım. Dönem dönem kötü performans sergileyebiliriz ama bugüne kadar nasıl çalıştıysam bundan sonra da öyle çalışmayı düşünüyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım’ın ardından yeni transferimiz Nabil Dirar’ın imza töreni düzenlendi.  Asbaşkanımız Önder Fırat da törende yer aldı.

Asbaşkanımız Önder Fırat: “Nabil Dirar gibi kaliteli ve yıldız bir oyuncu kazanmış olmak mutluluk verici”

Yeni transferimiz Nabil Dirar hakkında övgü dolu sözler sarf eden Asbaşkanımız Önder Fırat, “Değerli yönetici arkadaşlarım, sevgili Aykut hocamız ve sevgili basın mensupları Nabil Dirar gibi kaliteli ve yıldız bir oyuncu kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisi aynı zamanda mücadeleci ve savaşçı bir futbolcu. Şahsım ve kulübüm adın hoş geldin diyorum. Hayırlı olsun. İnşallah çok şampiyonluklar yaşayacağız.” dedi.

Nabil Dirar:  “Buraya şampiyonluklar ve kupalar kazanmaya geldim”

Asbaşkanımız Önder Fırat’ın ardından söz alan Nabil Dirar, Fenerbahçe’ye şampiyonluklar ve kupalara kazanmak için geldiğini söyledi.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada büyük bir kulübe geldiğini ifade eden Dirar,  “Öncelikle değerli yöneticimize söylediği güzel sözler için teşekkür ediyorum. Umarım bu kulübü destekleyen insanları hayal kırıklığına uğratmam. Buraya kupalar ve şampiyonluklar kazanmak için geldim. Umuyorum takıma kaktı sağlarım. Artık kariyerimin sonlarına doğru geliyorum. Kariyerimi burada bitirmek benim için keyifli olacak.  İyi işler yapıp burada kariyerimi güzel bir şekilde bitirmeyi umuyorum. İyi işler yaparak başarılar kazanıp  taraftarlar beni unutmaz." dedi.

Fenerbahçe’nin, Monaco ile oynadığı Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı hakkındaki görüşleri de sorulan yıldız oyuncu,  “Biz o gün karşımız iyi bir takım bulduk. Daha güçlü bir takım olduğunu biliyorduk ama maçın sonunda başarılı olan bizdik. Futbol böyle bir oyundur. Esasında Fenerbahçe o turu ilk maçta kaçırdı.” şeklinde konuştu.

“Hocam nerede görev verirse orada oynarım”

Şu an için bek ve defans mevkiinde daha iyi olduğunu ifade eden başarılı futbolcu, “Şu anda benim tercihim bek pozisyonu ve defans pozisyonunda da oynamayı seviyorum. Geçen sezon sağ kanat başladım ama sakatlıktan sonra bek pozisyonunda oyandım. Oradan sonra bek oynamaya devam ettim. Önemli olan hocamızın benim nerde oynamama karara vermesidir. Ben burada takıma katkı sağlamak için buradayım. Ayrıca Türkiye Ligi’ni takip ettiğimde Hasan Şaş’ın stilini çok beğeniyordum.” şeklindeki açıklamasıyla sözlerini noktaladı.

Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım ve Nabil Dirar’ın ardından basın mensuplarının karşısında geçen isim; Malaga’dan renklerimize bağladığımız kaleci Idriss Carlos Kameni oldu.  

Asbaşkanımız Önder Fırat: “Mücadeleci ve savaşçı bir ruha sahip futbolcuyu takıma kazandırdık”

Kameni gibi mücadeleci bir oyuncuyu takıma kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Asbaşkanımız Önder Fırat, “Carlos Kameni gibi yıldız bir oyuncuyu, kendini ispatlamış yıldız bir futbolcuyu kulübümüzün renklerine bağlamaktan dolayı gururluyuz. Aynı zamanda mücadeleci ve savaşçı ruha sahip bir kaleci. İnşallah onunla da şampiyonlukla yaşamak istiyoruz.” dedi.

Idriss Carlos Kameni: “Böylesine büyük bir kulübün parçası olmak harika”

Asbaşkanımız Önder Fırat’ın ardından söz alan Idriss Carlos Kameni, “Öncelikle herkese merhabalar. Değerli yöneticimizin sözlerinden dolayı teşekkürler. Böylesine büyük bir kulübün parçası olmak harika. Fenerbahçe ile ilgili hiç şüphem yoktu. Dünya futbolundaki yerini biliyorum. Fenerbahçe, dünyanın en iyilerinden,  Türkiye’nin de en iyi kulübüdür. Her zaman takıma katkı sağlamaya önem vereceğim. Teknik ekibin emrindeyim. Umarım çok sayıda kupalar kazanırız. Aynı zamanda burada uzun yıllar forma giyen Mehmet Topal ve Volkan Demirel’e teşekkür ederim, çok sıcak bir karşılama yaptılar. Burada daha önce Yobo ve Webo gibi oyucular da forma giydi. Takım arkadaşlarımın da desteğiyle adaptasyonumu en kısa sürede atlatacağımı düşünüyorum. Umarım her şey iyi gider.” diyerek Fenerbahçe forması giyecek olmanın heyecanını yaşadığını ifade etti.

“Rekabet bizi başarıya götürür”

Volkan Demirel ve diğer kalecilerimiz ile arasındaki rekabete de değinen Kameni, “Soyunma odasını böyle bir efsaneyle paylaşmak önemlidir. Rekabet bizi iyiye götürür. Hepimiz oynamak istiyoruz ama sadece oynamak değil, Fenerbahçe’nin büyümesi ve daha iyi bir seviyeye gelmesi daha önemlidir. Kaleyi iyi kapatırsak iyi skorlar gelecektir. Güzel bir rekabet olacaktır. Ben Volkan’ın değerini biliyorum. Her zaman takıma katkı sağlamak istiyorum. Genç kardeşlerime de yardımcı olacağım. Takımda çok iyi bir hava var ve bu da bir takım için önemlidir. Hepimizin tek düşüncesi neyimiz varsa sahaya koymak olacak.” dedi.

“Tek düşüncem bu taraftara güzel sezonlar yaşatmak”

Taraftarımıza güzel sezonlar yaşatmak istediğini de dile getiren Kamerunlu kaleci,  “Öncelikle bahsettiğiniz referans için teşekkür ederim. Eto’o ya da teşekkürler. Ben buraya bir artı katmak istiyorum. Her zaman pozitif düşünüyorum. Hedeflerimi yükseğe koyarım ki onlara ulaşmak isterim. Burada takım çalışmasına fayda sağlamak istiyorum. Tek düşüncem bu taraftara güzel sezonlar yaşatmak.” şeklinde konuştu.

“Mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz”

Sözlerini, mücadeleden asla vazgeçmeyeceğini söyleyerek noktalayan Carlos Kameni, “Uzun yıllar gol yememeye çalışan takımlarda forma giydim, bu yüzden de her zaman çok fazla mücadele ettim. Büyük bir takımdayım. Teknik heyet ve takım arkadaşlarımla çalışmak çok önemli olacak.  Maçlardan önce neler yapabiliriz onu düşüneceğiz. Maçtan maça da daha iyi olmak için çalışacağız.” dedi.

İmza töreninin ardından Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu ile Asbaşkanlarımız Ali Yıldırım, Önder Fırat ve Nihat Özbağı futbolcularımız Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Nabil Dirar ve Idriss Carlos Kameni ile birlikte basın mensuplarına poz verdiler.

PAYLAŞ