Volkan Demirel Logo
04EKİM 2012
Volkan Demirel: “Önemli Bir Galibiyet Aldık

Volkan Demirel: “Önemli Bir Galibiyet Aldık"

Kalecimiz Volkan Demirel, Borussia Mönchengladbach karşısında alınan galibiyetin Takımımız için çok önemli olduğunu belirterek, "Bugün ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu ve bunu düşünerek sahaya çıkıp, mücadele ettik" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Bugün bizim için önemli olan şey kazanmak idi ve onun için sahaya çıktık. Belki de rakibe pozisyon verdik ama iyi de oynadık. Bu maçla birlikte takım olarak isteyince neler yapabildiğimizi gösterdik. Böylece farkımızın ortaya çıktığını düşünüyorum. Güzel bir galibiyet oldu. Saha içindeki her oyuncu birbiriyle yardımlaştı. Önümüzdeki maçlarda da bu yardımlaşmayı göstererek hak ettiğimiz yerlere geleceğiz" şeklinde konuştu.

Kasımpaşa maçından sonra "mutlaka kazanmalıyız" açıklamasının hatırlatılması üzerine de bir konuşma yapan Volkan Demirel,
"Yaşananlardan dolayı üzgünüz ama Kasımpaşa maçı bize yakışmayan bir oyundu. O maçtan bugün eser yoktu. O gün konuşulanlar iyi oldu. Onu da sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Bence bugün çok iyiydik ve takım olarak mücadele ettik ve farkımızı ortaya koyduk. İyi bir yoldayız. İlk maçımızı atlattık ve önümüzde önemli bir Beşiktaş maçı var. İyi takımız, bireysel anlamda çok önemli, dünya çapında kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Zaman içinde çok daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

Alex’e twitterdan elveda demeyeceğini söylemesiyle ilgili ise şu açıklamaları yaptı:
"Ben söylemekten çekinmiyorum. Alex, benim kaptanımdır. 8 senedir aynı takımda oynadık. Beraber üzüldük ve sevindik. Benim Alex ile biten bir ilişkim yok. Dostluğum her zaman sürecek. Alex’e twitter üzerinden elveda demiyecek olmam yanlış anlaşıldı. Alex’e twitter üzerinden mesaj atmak bize yakışmaz ve hafta için takım olarak organizayon yapacağız. Ona yakışan bir şekilde veda edeceğiz."

Son olarak sol omzundaki sakatlık ile ilgili konuşan Volkan Demirel:  "Her geçen gün daha iyi oluyorum. Arada ağrım oluyor özellikle idmanlardan sonra uzun süre kolum ağrıyor. Ama zaman içinde daha iyi olacağım" dedi.

PAYLAŞ