Volkan Demirel Logo
31AĞUSTOS 2012
Volkan Demirel: “Taraftarımızla Başaracağız

Volkan Demirel: “Taraftarımızla Başaracağız"

Fenerbahçemizin UEFA Avrupa Ligi’nde rakiplerinin belli olmasının ardından kalecilerimizden Volkan Demirel, değerlendirmelerde bulundu.

Volkan Demirel, şu değerlendirmelerde bulundu: "Kura çekimini izledik, her zaman hangi takımı çekersek çekelim rakiplerimizin çok da önemli olmadığını söylüyorum. Çünkü önemli olan bizim ne yaptığımız. Önemli bir kura çektiğimize ve Fenerbahçe için hayırlı olacağına inanıyorum. Şampiyonlar Ligi’ne katılmak istiyorduk ama olmadı, şimdi hayat devam ediyor. UEFA Kupası’nda grupları geçip gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Çıkan gruplardan Kupaya doğru ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Ben şahsen Kupayı alabileceğimize inanıyorum. Takımımızın sadece zamana ihtiyacı var. Spartak Moskova ile oynadığımız maçta onadığımız ikinci yarı ortada. Yaşadığımız tüm bu olaylarla tecrübeleniyoruz. Üzüntüler, kırılmalar geride kaldı. Birbirimizi her zaman motive ederek ilerlememiz gerekiyor. 2-3 maçtır ben de tribündeydim, takıma destek verdim. Biz taraftarımızla birlikteyken daha güçlüyüz. Hedeflerimizi yüksek tutmak gerekiyor. Biz takım olarak inandığımız sürece umulmadık başarılara imza atabiliriz diye düşünüyorum. Tüm takım arkadaşlarım benim gibi düşünürse UEFA Kupası’na talibiz diyebiliyorum. Getiremezsek de Türk bayrağını temsil edeceğimize inanıyorum." 

Gruptaki rakibimiz Marsilya ile ilgili olarak Volkan Demirel, "Marsilya takımı Fransa’nın köklü kulüplerinden. Eskişehir ile karşılaştılar ve onları yarış dışı bıraktılar. Eskişehir taraftarlarının da bizi destekleyeceğini düşünüyorum. Avrupa’da oynanan maçlar ülke ile alakalıdır. Biz Türkiye’yi temsil edeceğiz. Avrupa’da mücadele eden her takımı desteklemek gerekiyor. Marsilya ile gruptan çıkmak için mücadele edeceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

PAYLAŞ