Volkan Demirel Logo
11ŞUBAT 2018
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Tek Hedefim Şampiyon Olmamız"

Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Volkan Demirel, 2-0 kazanılan Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir maçta istenen Fenerbahçe’yi sahaya yansıttıklarını ve kazandıklarını belirten Volkan, ligin en önemli favorilerinden biri olduklarını ifade etti. “Tek hedefim şampiyon olmamız” diyen deneyimli file bekçisi, taraftarlarımıza da destek çağrısında bulundu.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel, “Çok önemli bir maçtı. Puan kaybetsek her şey bitmeyecekti ama çok uzaklaşacaktık. Bunun bilincinde sahaya çıktık. Bugün istenen Fenerbahçe’yi sahaya yansıttık. Rakibimizi iyi analiz ettik, böyle oynayacaklarını biliyorduk. Hocamızla gerekli analizleri yaptık. Takım bunu çok iyi uyguladı, hepsini tebrik ediyorum. İlk yarı 4, ikinci yarı 2-3 pozisyonumuz vardı. 5-6-7, tarihi bir fark olabilirdi. Nadir atakları vardı. Onlar da yüklendi ama bizim kadar net pozisyonları yoktu. Bu galibiyetle en büyük favorilerinden bir tanesi olduk. Deplasman maçlarını daha rahat ve sakin oynuyoruz. Çünkü bir oyun planımız var. Her hafta rakibe göre analiz yapıp ona göre oynuyoruz. Taraftarımız bize iç sahada destek vermesi lazım. Ben dahil baskı altında çıkıyoruz maçlara. Tek hedefim şampiyon olmamız. Bu sene rica ediyorum iç sahada bizlere biraz daha destek versinler. O ıslıklamalara, yuhlamalara son verilsin. Kim oynarsa; ben, başkası, önde oynayan, arkada oynayan… Önemli olan armadır. Biz bu arma için mücadele ediyoruz. İnşallah da hep beraber bu savaşın sonundan kazanan olarak çıkacağız” dedi.

Şampiyonluk yarışı içinse Volkan, “Diğer takımlarla fazla ilgilenmiyorum. Benim için Fenerbahçe önemli. Biz kendi istediklerimizi, performansımızı sahaya yansıtırsak diğerlerinin ne yaptığı önemli değil. Herkes puan kaybediyor. Ligde çok iyi kadrolar, iyi futbolcular var. Kazanılacak gibi maçlardan puan kaybediyorsunuz, kazanamayağınız gibi maçlardan puan kazanıyorsunuz. Neyin ne olacağı belli olmuyor. Yeter ki birlikte hareket edelim. Aramızdaki puan farkı çok büyük değil. Her şey elimizde şu an. Biz kazana kazana devam edersek sezon sonu mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ