Volkan Demirel Logo
02ŞUBAT 2012
Volkan İkinci Kez  ’Dalya’ Dedi

Volkan İkinci Kez ’Dalya’ Dedi

Fenerbahçemizin ve Milli takımın başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Süper Lig’de Samsunpor karşısında forma giyerek ikinci kez ’dalya’ heyecanını yaşadı.

Volkan Demirel maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bu maçı kaybetmememiz gerekirdi. Galatasaray’ın puan kaybetmesinden sonra liderliğe ortak olacağımız bir maçtı. Şampiyonluğu istiyorsak daha farklı oynamalıyız. Şampiyonluk için daha iyi çalışarak, daha iyi konsantre olarak mücadele etmeliyiz. Bence penaltı haklıydı, Samsunspor ikinci yarı daha baskılı oynadı ve kazandı, tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Süper Lig’de 200. maçına mutlu başladığını ancak mutlu bitiremediğini belirten Demirel, "Hocam bana görev verdiği sürece takımın formasını gururla giymek istiyorum" dedi.

Süper Lig’deki ilk maçına 2002-2003 sezonunda Fenerbahçe formasıyla yine bir Samsunspor maçında çıkan Volkan, 200. maç heyecanı da Samsunspor karşısında yaşadı. Kalecimiz, forma giydiği 10 sezonda toplam 200 maçta kalesinde 195 gol gördü.

PAYLAŞ