Volkan Demirel Logo
22EYLÜL 2011
Volkan: “Kayseri Her Zaman Zorlu Bir Deplasmandır”

Volkan: “Kayseri Her Zaman Zorlu Bir Deplasmandır”

Kalecimiz Volkan Demirel, Kayserispor’u hocası ve kadrosu ile nasıl bir takım olduğunu bildiklerini ifade ederek, "Kayseri her zaman zorlu bir deplasmandır. Kazanmak istiyoruz" dedi.

 

Volkan Demirel Fenerbahçe Televizyonu’na yaptığı açıklamada, ligde uygulanan maç programına, Kayserispor ile yapacakları karşılaşmaya ve Manisaspor maçının öncesinde ve sonrasında yaşananlara  değindi.

 

"Çok kısa aralıklarla maçlar oynuyoruz"

 

Volkan ilk olarak ligde uygulunan yoğun maç programı ile ilgli olarak,   "Bakıldığında çok kısa aralıklarla maçlar oynuyoruz. Bunun bir bakıma avantajları bir bakıma da dezavantajları var. Belki bu kadar sakatlığın çok olmasının sebebini, bu kadar çok maç oynamaya bağlayabiliriz. Uygulanan süreç budur. Bu şekilde hazırlanacağız ve bu şekilde devam edeceğiz. Bakıldığı zaman bizim zaman aralığımız biraz daha kısa ama, diğer takımlarda yoğun maç temposunda. Çekişmeli ve güzel bir lig geçiyor. Herkes herkesi yenebilecek durumda. Güzel bir lig oluyor. İnşallah da böyle devam eder" diye konuştu.

 

"Yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz"

 

Kayserispor deplasmanlarının zor olduğuna değinen Volkan, "Önümüzde Kayserispor maçı var. Kayseri her zaman zorlu bir deplasmandır. Kayserispor’u hocası ve kadrosu ile nasıl bir takım olduğunu biliyoruz. Kayserispor maçları güzel ve çekişmeli geçiyor. Kazanmak istiyoruz. Milli takım arasına kadar 5 maçımız vardı. Bu 5 maçımızdan alabileceğimiz en iyi puanları almak istiyorduk. Hedef 15 puandı ama son maçta kaybettiğimi 2 puandan dolayı şuan ki puan ortalamamız biraz daha düştü. Ama biz alabildiğimiz kadar puan alarak, Milli takım maçları arasına girmek istiyoruz. Ondan sonra da yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Şuan ki hedefimiz Milli takım maçlarına kadar kayıpsız gidebilmek" dedi.

 

"Taraftarımıza teşekkür ediyoruz"

 

Manisaspor maçına kadın ve çocukların gösteridiği yoğun ilgi ile ilgili Volkan, "Bence her şeyden maçın önüne geçti. Güzel bir taraftar topluluğu vardı. Hepsine teşekkür ediyoruz bizi yalnız bırakmadıkları için. Maç saatini beklerken 15-20 bin olacağı söyleniyordu ama baktık ki 45 bin 46 binlere kadar gelmiş. Belki kapılar kapatılmasaydı daha da dolu olacaktı. Biz bu durumdan çok memnun kaldık çok teşekkür ediyoruz. Yaptıkları tezahürat ve takıma verdikleri destekle maçın önüne de geçtiler. Bundan sonra da aileleri  ile birlikte hep beraber maçlara gelmelerini bekliyoruz. Aile görüntüsü vermek istiyoruz. Bu güzel görüntüleri sadece bizim stadımızda değil bütün statlar da görmek bize inşallah nasip olur. Güzel bir ortam vardı ve güzel de futbol vardı ama dediğim gibi kazansak daha da iyi olabilirdi, belki kazandık ama verilmeyen bir golümüz vardı. Neticesinde maç berabere bitti ve 2 puan kaybımız oldu. Ama yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"İnşallah daha dikkatli ve daha iyi kararlar verirler"

 

Manisaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla ilgili yapılan yorumlara da değinen Volkan sözlerini şöyle tamamladı:

 

"Yusuf Namoğlu da açıklama yapmış. ’Volkan’da ne göz varmış maşallah diye.’ Ama ben o sözleri sahada gördüğüm ile ilgili söylemedim. Zaten biz içeri hakemlerle birlikte girdik ve hiçbir söylemim olmadı hakemlere karşın ama televizyona herkes bakarken, ne oldu diye sorduğumda herkes net golmüş dediler. Bende onun üzerine böyle bir açıklama da bulundum. O tamamen o dur. Sahada görmüşlüğüm ve görmemişliğim söz konusu değildir. Zaten göremem çok uzaktaydım. Pozisyon sonrası taraftarın sevinci ve ekranlarda herkesin gördüğü bir görüntü var. Sonuçta geçmiş bir maç ve 2 puanımız geride kaldı. Biz yolumuza devam ediyoruz. İnşallah daha dikkatli ve daha iyi kararlar verirler"     

PAYLAŞ