Volkan Demirel Logo
24MART 2012
Volkan: “Kazanmak Önemliydi”

Volkan: “Kazanmak Önemliydi”

Kalecimiz Volkan Demirel, her iki kulvarda kupayı hedefleyen tek takım olduklarını belirterek, galibiyetin önemine dikkat çekti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan, "Öncelikle bayan voleybol takımı tebrik ediyorum, finale çıkmışlar. İnşallah kupayı getirecekler, onlara yakışan da odur" dedi.

Maçı değerlendiren Volkan, "Maça gelince ilk yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarı skoru koruma amaçlı geri çekildik. Bu takımın sistemi gibi olmaya başladı, bundan kurtulmamız lazım. Yakaladıklarımızı da atmalıyız. 1-0 korumasını bildik,  galip geldik. Hem kupa hem ligde yolumuza devam ediyoruz. Her iki kupayı hedef yapan tek takım biziz. İyi oynamasak da kazanmak önemliydi. Kötü oynadığımızı biliyoruz. İnşallah kötü oyunu düzelterek hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

Taraftarlara teşekkür eden Volkan sözlerini şu ifadelerle tamamladı: 
"Bu sene herkes üzerine düşen görevini yapıyor. Fenerbahçelilik nasıl olur, bayanıyla, erkeğiyle, çocuğuyla herkes gösteriyor. Bu maçlar ceza gibi gözüküyor ama stadımızı doldurabiliyoruz. Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum"

PAYLAŞ