Volkan Demirel Logo
06MART 2012
Volkan: “Puan Farkı Önemli Değil, Şampiyon Olacağız”

Volkan: “Puan Farkı Önemli Değil, Şampiyon Olacağız”

Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Volkan Demirel, kenetlenme ve birliktelik içinde oldukların, 3 puanlık sistem ve play-off uygulamasıyla birlikte Galatasaray ile aradaki 9 puanlık farkın çok da önemli olmadığını belirterek, Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını söyledi.

Volkan Demirel, Radyo Fenerbahçe’de yayınlanan ve Takımımızın medya sorumlusu Orkun Yazgan’ın hazırlayıp sunduğu ’Samandıra Saati’ isimli programa telefonla bağlanarak açıklamalarla bulundu.

Kimse arkada kaldığımız düşünmesin

Takımın durumu hakkında bilgiler veren Volkan Demirel, "Gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim ki; geçen haftalara nazaran takım olarak daha çok kenetlenmiş durumdayız, bir birliktelik söz konusu. Bu birliktelik daha önceki haftalarda bu kadar yüksek seviyede değildi. Birlikteliği bu seviyeye getirdiğimiz zaman da Fenerbahçe’nin kalitesi sahadaki performansıyla ortaya çıkıyor. Belki biraz geride kaldık ama 3 puanlık sistemde 9 puan çok önemli değil, play-off da puan farkının yarıya düşecek ve rakiplerimizle de oynayacağız. Puan farkı yüksek görünebilir ama hedefimizden hiçbir zaman şaşmadık. Nasıl sezona başlarken şampiyonluk hedefimiz varsa şu an daha fazla şampiyonluk hedefimiz var. Kimse bize arkada kaldılar, puan farkı yüksek diye bakmasın. Daha önümüzde çok zamanımız var. Bu zamanı en iyi şekilde kullanacağımızı arkadaşlarım adına söyleyebilirim. İnanmış durumdayız. Bu durumu Ankaragücü maçıyla birlikte devam ettirip, ileriye doğru çıtayı yükselterek gitmemiz lazım. Bu sezon ki şampiyonluğun başka önemli yönleri var. Fenerbahçe şampiyon olmak için elinden geleni yapacaktır ve şampiyon olacaktır" diye konuştu.

İlk hedefimiz Ankaragücü

Gençlerbirliği karşısında alınan 6-1’lik galibiyetle moral bulduklarını belirten Volkan Demirel, Ankaragücü maçını da kazanmak istediklerini söyledi. Volkan, "Çok iyi bir Fenerbahçe olarak çok iyi moralle Galatasaray maçına çıkacağız. Derbi şimdiden konuşulmaya başlandığı için bunu söylüyorum. Bizim ilk hedefimiz Ankaragücü maçı. Düşme hattında olabilirler ama hiç öyle düşünmemek lazım. Gayet ciddiye almamız lazım. Günün şartlarında herkes konsantre olduğu zaman değişik sonuçlar çıkabiliyor" dedi.

PAYLAŞ