Volkan Demirel Logo
20EYLÜL 2011
Volkan: “Verilmeyen Bir Golümüz Var”

Volkan: “Verilmeyen Bir Golümüz Var”

Kalecimiz Volkan Demirel, takım olarak maçın genelinde istedikleri oyunu oynayamadıklarını ancak maçın sonunda verilmeyen bir gollerinin olduğunu söyledi.

 

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Futbolda 3 sonuç da muhtemel. Ama bugün ya berabere kalmamız, ya da Manisa’nın kazanması gerekirdi. Takım olarak iyi oynamadık. Yine de taraftarımıza teşekkür ediyoruz, inanılmaz bir destek vardı. Bu, Fenerbahçe’nin hiçbir büyülükle kıyaslanamayacağının bir ispatıdır" dedi.

 

Rakip takımı da tebrik eden Volkan, "Bugün iyi oynamadık, ilk yarı özellikle kötüydük, gol yemememiz imkansızdı. Ancak ikinci yarıda da gol atamamız imkansızdır. Neticede gol bulamadık, 1 puan aldık. Manisa 10 kişi kaldı ve buna rağmen iyi mücadele etti, tebrik ederiz" diye konuştu.

 

Son dakikada Semih’in ofsayt gerekçesi ile verilmeyen golü ile ilgili olarak Volkan şu sözleri kaydetti:
 

"Yine de verdiğimiz emeğin karşılığını aramalıyız, son dakika verilmeyen bir golümüz var. Ben de niye golün verilmediğine dair tepkim oldu. Biz her gün anamız ağlayarak mücadele ediyoruz. Ben hakkımı her zaman ararım, arayacağım da. Bunu da korkmadan söylüyorum. Bu tarz pozisyonlarda gollerin verilmesi gerekiyor. Geçen haftada da görülmeyen bir penaltımız verilmedi, bugün de golümüz. Biz zaten başka şeylerle mücadele ediyoruz, bir de bunlarla uğraşıyoruz. Ancak bu tarz şeylerle yılmayacağız. Biz futbolumuzla şampiyonluğa adayız. En büyük şampiyonluk adayı da Fenerbahçe’dir. Semih pozisyonda gözükmüyor bile ama ofsayt kaldırılıyor. Orta hakem şahane bir maç yönetti bugün ama son dakika alın terimize karşılık alamadık."

PAYLAŞ