Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Yönetimimiz Ve Takımımız Yemekte Buluştu

Yönetimimiz Ve Takımımız Yemekte Buluştu

Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncuları, teknik ve idari kadrosu ile Yönetim Kurulumuz yemekte bir araya geldi.

Yönetimimizin Kandilli’deki Borsa Restoran’da verdiği yemeğe Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Asbaşkanlarımız Mithat Yenigün, Ömer Temelli, İlhan Ekşioğlu, Deniz Tolga Aytöre, Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yalçın Haker, Erhan Türkoğlu, Selim Kosif  ile takımımızın tüm üyeleri katıldı. Oyuncularımızın yöneticilerle karışık düzende oturduğu yemek, samimi ve neşeli bir havada geçti.

Yemekte bazı yönetici ve oyuncularımız FB TV ekranlarından şu açıklamaları yaptı:

Mahmut Uslu: "Sanki kötü bir duruma düşmüşüz gibi bir imaj yaratılıyor"

Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, "Yemek yiyelim, sohbet edelim diye yaptık bu organizasyonu. Bu ara bize; özellikle bizim birlikteliğimizi bozmak için çeşitli şeyler oluyor. Sanki bizde kötü bir durum varmış, kötü bir duruma düşmüşüz gibi bir imaj yaratılıyor. Öyle bir şey yok. Arada 2 puan var ve tüm derbileri oynamışız ve hepsini de dışarıda oynamışız. Kendi aramızda konuşuyoruz. Her türlü fedakarlığı yapıyoruz, onlar da yapacak. En önemli şey bizim taraftarımız. Taraftarımız maçalara daha çok gelmeli ve takıma daha çok sahip çıkmaları gerekiyor. Belli bir takım şeyler oynanıyor. Soyut olduğu için şöyle oldu, böyle oldu diyemiyoruz. En çok penaltı bize veriliyor diye şeyler söyleniyor. Devre arasına kadar liderliği yakalarız ve puanla öne geçeriz. Hep beraber, bir olalım diye düşündük inşallah iyi olur.

Futbolcularda her şey, işler iyi gittiğinde stres azalıyor, kötü gittiğinde artıyor. Biz mutlaka şampiyon olmak istiyoruz. Bu bir baskı yaratıyor. Futbolcuların en önemli yeri ailelerinin yanı. En çok mutluluğu ailelerin yanında alıyorlar. Biz de çıkan yanlış haberler ve özeleştiriler yaparak onlara yardımcı oluyoruz. Bizler de stresliyiz, yoğun bir baskı içindeyiz. Genel kuruldan yetki aldık ve bu takımı şampiyon yapmak adına sorumluluğumuz var. 1 milyon üye gibi çok önemli projeleri yürütüyoruz. Amiral gemimiz futbol takımımız ama tüm branşlarda uzak ara birinciyiz. Çok önemli oyuncular yetiştiriyoruz. Stresimiz fazla ama bunun üstesinden geleceğiz"

İlhan Ekşioğlu: "Cuma akşamı herkes takıma destek versin"

Asbaşkanlarımızdan İlhan Ekşioğlu ise "Zamana zaman bu tür organizasyonları yapıyoruz. Şu an da buna ihtiyacımız olan bir dönem. Milli takım araları ve oradan yorgun dönen oyuncular nedeniyle bazı maçlardan istediğimiz puanlarla ayrılamadık. Ama umuyoruz 4 maçlık seriyi galip kapatacağız. Bu tür organizasyonlar futbolcuların dertlerini anlatması için önemli. Taraftarın da bizle olması lazım. Cuma akşamı herkes tüm küskünlükleri, kafalardaki soruları bırakıp gelip takıma destek versin. Tüm taraftarları bekliyoruz Cuma akşamı stada"

Emre Belözoğlu: "Hedefimiz kalan 4 maçta 12 puan"

Takım kaptanlarımızdan Emre Belözoğlu ise "Yönetim kurulundaki tüm abilerimize teşekkür ediyoruz, başta İlhan abiye. Geçenlerde de böyle organizasyonlar oluyordu. Sanırım bundan sonra her hafta böyle olacak. Hepsi bize abi olarak yaklaşıyor, her konuda bize yardımcı oluyorlar. Dertleşme oluyor. Bazen az dedikodu da oluyor, keyifli oluyor.

Öncelikle tüm taraftarlarımızı stada davet ediyoruz. Futbolcu olarak en büyük desteği taraftardan aldık. Bu statta uzun bir zamandır yenilmememizin nedeni de taraftarımızın yanımızda olmasıdır. Cuma günü tüm taraftarlarımızı çağırıyoruz. Fenerbahçe’nin sıkıntılı dönemlerinde onu ayakta tutan en önemli unsur olan taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Artık ligde tüm takımlar fizik olara hazır. İyi mücadele etmezseniz zor anlar yaşıyorsunuz.  Taraftarın desteğiyle galibiyetle sonlandırırız

Sivas maçı kolay maç değil. Ama iki takım da futbol oynamak isteyen takımlar. Zemin de çok güzel. Geçen hafta çok kötü bir zeminde oynadık. İki takım da futbol oynayacak. Umarım kazanan biz oluruz ve kazanmaya da ihtiyacımız var. Hedefimiz 4 maçta 12 puan almak Bunun başlangıcı da Sivas maçı olacak. İyi takımlar ve iyi futbolculardan oluşuyorlar. Taraftarlarımız da bizle olursa Fenerbahçe için iyi bir akşam olacak"

Volkan Demirel: "Artık buraya gelenin puan alıp çıkamayacağını göstermeliyiz"

Takım kaptanlarımızdan Volkan Demirel ise "Fenerbahçe’nin geleneksel yemeklerinden birinde buluştuk. Gerçi dışarıda da beraberiz genelde ama bu tarz yemekler takımın menfaatine oluyor. İnşallah bu yemeğin katkısını da maçı kazanarak almış oluruz

Artık kolay maç yok. Tüm maçlar zor. Ancak bizim bir yolumuz var ve bu hedef doğrultusunda kazanmamız gereken bir maç. Tüm mücadeleyi gösterip sahadan galip ayrılacağız. Son haftalarda tribündeki taraftarımızın desteğini yeterli görmüyoruz, Artık bu maçla seyircimiz de gelmeye başlar ve 4.yıldıza doğru yürürüz. İçerideki maçlarda çok az seyirciye oynuyoruz. Bunun çeşitli nedenleri, passolig gibi nedenleri var ama artık oraya gelenin puan alıp çıkamayacağını göstermemiz gerekiyor. Biz taraftarımızla buna gerçekleştiririz"

Dirk Kuyt: "Taraftarın desteği takıma büyük katkı yapıyor"

Hollandalı oyuncumuz Drirk Kuyt ise "Burada biz büyük bir aileyiz. Herkes keyif alıyor burada olmaktan. Türk yemekleri her zaman çok güzel, herkesin keyif aldığını düşünüyorum. Rahatlamak ve kafa dağıtmak için güzel bir gün.

Bildiğiniz gibi lig yarışı devam ediyor. Bu yarış devam ettikçe herkes büyük bir heyecan duyuyor. Cuma günü de heyecan verici bir karşılaşmaya başlayacağız. Bizim için taraftarlarımız çok önemli. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yolunda sadece iç sahada değil dış saha maçlarında da taraftarlarımız çok yardımcı oldu.  Umarım aslında eminim bu yıl da aynısını yapacaklardır ve umarım Cuma günü tam taraftarlarımız bizimle olurlar. Çünkü onların desteği takıma büyük katkı yapıyor"


PAYLAŞ