Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Zorunlu Açıklama

Zorunlu Açıklama

Bugün tarihli Sabah, Fotomaç ve Takvim gazetelerinde "BİR VAKA ÜÇ İDDİA", "KAFAMDA DELİ SORULAR" ve "ÜÇ MÜTHİŞ İDDİA" başlığıyla yayınlanan haberler tamamıyla yalandır.

Takım Kaptanlarımız Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, Kulüp Doktorumuz Doç.Dr.Burak Kunduracıoğlu’nun Teknik Heyetimize sunduğu sağlık raporunun doğrultusunda, sakatlıklarından dolayı Akhisar maçının kadrosuna alınmamışlardır.

Kulüp Doktorumuz Doç.Dr.Burak Kundarıcıoğlu’nun iki futbolcumuzun sağlık durumları ile ilgili tıbbı tespiti  ve raporu ise şu şekildedir:

"Emre Belözoğlu antrenmanda sol bacak arka üst adalesinde ağrı hissetmesi üzerine çalışmayı bırakmıştır. Belözoğlu’nun yapılan muayene ve tetkiklerinde sol bacak üst arka kas grubunun birinde 2.derece kısmı yırtık tespit edilmiştir.

Kalecimiz Volkan Demirel’in ise Perşembe günü yapılan antrenman sırasında ters bir hareket ile belinde ağrı hissetmiş, çalışmayı tamamlamış, ancak akşam ağrıları artmıştır. Yapılan muayenesinde faset eklem ve sacroiliac eklemde (omurga arka kısmındaki küçük eklem) kilitlenme ve bel spazmı meydana geldiği belirlenmiştir. Her iki futbolcumuzun da tedavilerine başlanılmıştır."

Durum böyle iken özellikle Sabah grubuna ait bu üç  gazetede organize ve aynı içerikli yapılan haberler  tamamen maç öncesi takımımızın birlik beraberliğini etkilemeye yönelik, olumsuz algı amaçlı kasıtlı ve çirkindir.

Kaldı ki bu iki kaptanımız en zor dönemlerde dahi takımımızı yalnız bırakmamış, arkadaşlarına liderlik etmiş ve camiamızın en sıkıntılı günlerinde tüm zorluklara göğüs germişlerdir.

Özellikle 3 Temmuz sürecinden itibaren tamamen Trabzonspor’un resmi  yayın organı gibi  hareket eden  Sabah grubundaki bu tür manüpülatif  haberlere; kamuoyunun ve taraftarlarımızın  itibar etmemelerini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

PAYLAŞ

ETİKETLER
ZORUNLU, AÇIKLAMA