Volkan Demirel Logo
05KASIM 2016
Fenerbahçemiz Akhisar Belediyespor’un Konuğu Oluyor

Fenerbahçemiz Akhisar Belediyespor’un Konuğu Oluyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun 10. haftasında, 6 Kasım Pazar günü Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile karşılaşıyor. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak maç saat 19:00’da başlayacak. Maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında karşılaştığı Manchester United’ı 2-1 yendiği maçta iyi bir performans sergileyen Fenerbahçemiz, ligde geride kalan 9 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak haftaya 15 puanla 5. sırada girdi. 9 puanla 15. sırada bulunan rakibimiz Akhisar Belediye Gençlik ve Spor’un ise 2 galibiyeti, 3 beraberliği ve 4 de mağlubiyeti bulunuyor.

Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçını Halil Umut Meler yönetecek. Ali Saygın Ögel ile Erdinç Sezertam’ın yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan.

Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Salih Uçan, Alper Potuk, Volkan Şen, Aatif Chahechouhe, Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie, Emmanuel Emenike.

Akhisar Belediyespor ile 9. randevu

Fenerbahçemiz ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’de 9. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 8 maçta Fenerbahçemiz 4 galibiyet elde ederken, Akhisar Belediyespor ise 3 galibiyet aldı, 1 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Fenerbahçemizin toplam 15 golüne, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor 10 golle yanıt verdi.

Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe, rakibine Manisa'da 2-1, İstanbul'da da 2-0'lık skorlarla üstünlük kurdu.

Profesyonel Futbol Takımımız, 2013-2014 sezonunun ilk yarısında İstanbul'daki müsabakayı 4-0 kazandı, şampiyonluğunu ilan ettikten sonra Manisa'da yapılan müsabakada ise ev sahibi ekip 3-1 galip geldi.

Geçen sezonun ilk yarısında Kadıköy’deki karşılaşma 2-2 tamamlanırken, Manisa’da ise 3-0’la gülen taraf Fenerbahçemiz oldu.

PAYLAŞ