Volkan Demirel Logo
21MAYIS 2016
Galatasaray Maçının Hazırlıkları Başladı

Galatasaray Maçının Hazırlıkları Başladı

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Galatasaray ile 26 Mayıs Perşembe günü saat 21.15’te Antalya Stadyumu’nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, 1 günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetimine saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan futbolcularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla antrenman tamamlandı.

Robin van Persie ve Simon Kjaer ile ağrıları bulunan Mehmet Topuz, özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Rehabilitasyon süreci devam eden Volkan Demirel ise antrenmanda yer almazken, Uygar Mert Zeybek de tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

A Milli Takımımızın 22 Mayıs Pazar günü İngiltere'yle deplasmanda oynayacağı hazırlık maçı öncesi EURO 2016 geniş aday kadrosunda yer alan oyuncularımız; Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Alper Potuk antrenmanda yer almadı.

Takımımız,  Galatasaray maçının hazırlıklarını 22 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

PAYLAŞ