Volkan Demirel Logo
31MAYIS 2012
Haziran Sayısı Bayilerdeki Yerini Aldı

Haziran Sayısı Bayilerdeki Yerini Aldı

Fenerbahçe Dergisi’nin 112 no’lu Haziran 2012 sayısı; Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan profesyonel futbol takımımızın sevinç görselini ve 5269 adet rekor oyla tekrar başkan seçilen Başkanımız Aziz Yıldırım’ın fotoğrafını kapağına taşıyor. Derginizin yeni sayısı "SADECE KUPA DEĞİL, 3 TEMMUZA RAĞMEN GÖSTERDİKLERİ PERFORMANSLA BÜYÜK İŞ BAŞARDILAR" başlıklı kapağıyla bayilerdeki yerini aldı.
Derginiz, bu sayısında da sizlere 50 x 70 cm. ebatlarında poster armağan ediyor. Bu ayki posteriniz Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olan profesyonel futbol takımımıza ait. Posterinizi gururla asacaksınız.
Öte yandan, Fenerbahçe Dergisi’nin tirajı 66.000’i geçti. Aynı zamanda sadık birer okuyucumuz olan Büyük Fenerbahçe taraftarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.
Fenerbahçe Dergisi’nin taklitlerinden sakının, derginizi ekleriyle birlikte tükenmeden alın.
Fenerbahçe Dergisi’ne abone olup, avantajlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 444 19 75 veya 0850 480 1907’yi arayın. Ayrıntılar derginizde…
Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısından çarpıcı başlıklar:
 
• Aziz Yıldırım rekor oyla yeniden başkan seçildi
Kulübümüzün 19-20 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Seçimli Olağan Genel Kurulu’na tek başkan adayı olarak giren Aziz Yıldırım, 10. kez ve rekor oyla yeniden başkan seçildi. Kulübümüzün içinden geçtiği zor dönemde tüm Fenerbahçelilerin birlik ve beraberliğin dost düşman herkese gösterildiği tarihi kongreye kardeşi Ali Yıldırım aracılığıyla bir mesaj gönderen Başkanımız Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe, Türkiye Cumhuriyeti’dir" dedi. İlk kez, yapımı bu yıl başında tamamlanan Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’nda ve Kurtuluş Savaşımızın başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs 1919’un 93. yıldönümünde gerçekleştirilen Tarihi Kongre’de neler yaşandı? Duygu dolu anları tekrar derginizde bulacaksınız…
 
• Türkiye’nin Kupası Fenerbahçemizin
2011-2012 öyle bir esti geçti ki; ağır şartların, zorlu süreçlerin hüküm sürdüğü koca sezonun sadece futbola odaklanmayı başararak üstesinden gelen futbol takımımız, zirve takibini son ana kadar sürdürerek gönüllerin şampiyonu olduktan sonra; ibreyi 29 yıldır hasret kaldığımız Türkiye Kupası’na çevirdi. Gönüllerin Şampiyonu Fenerbahçemiz, muhteşem bir final ortaya çıkardığı karşılaşmanın ardından, Türkiye’nin Kupası’nı havaya kaldırırken milyonlarca taraftarımızı da sevince boğdu. Centilmence geçen Kupa Töreni’nin ardından sahada turlayan takımımız, sezonun stresini üstünden attı; sevinç çığlıklarıyla ve tezahüratlarla soyunma odasında da Kupa keyfini doyasıya yaşadı. Yöneticilerimizin de bu sevince ortak olduğu dakikalarda; akıtılan her damla ter, her damla sevinç gözyaşı hasret kaldığımız bir başka değere; Başkanımız Aziz Yıldırım’a ithaf ediliyordu. İstatistikler ve çok özel fotoğraflar derginizde…
 
• Yepyeni bir sezon için koltuğunuzu ayırın
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 2012-2013 sezonu kombine kartlarının genel satışı11 Haziran 2012 günü başlıyor. Kongre Üyelerimiz "5", Premium ve Platinium Kart sahibi taraftarlarımız "5", Gold Kart sahibi taraftarlarımız "3", Klasik Kart sahibi taraftarlarımız ve faturalı Fenercell kullanıcıları "1"er adet Kombine Kart alma hakkına sahiptir. Taraftarlarımızın, Kombine Kart Merkezimize yapılacak başvurular için "Kimlik fotokopisi" ve "1 adet vesikalık fotoğraflarını" yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Öte yandan, Kombine Kartların eski hak sahiplerine satışı 1 Haziran 2012 günü tamamlanmıştır. Divan Kurulu ve Kongre üyeleri, Premium Kart sahipleri ve Fenerbahçe Derneklerine özel yapılacak yeni satışlar; Divan Kurulu ve Kongre Üyeleri için 4-5 Haziran, Premium Kart Sahipleri için 6 Haziran, Fenerbahçe Dernekleri için 7-8 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Fiyat listesi ve kredi kartı seçenekleriyle ilgili detaylar derginizde…
 
• Volkan Demirel: "İşte bizim hikayemiz"
Fenerbahçe’yi Volkan Demirel’siz, Volkan’ı Fenerbahçesiz düşünemezsiniz. Böylesine bir denklem, böylesine bir denklik, böylesine bir ahenktir bir bu ilişki… Nihayetinde sonlandırdığımız yorucu ve stresli bir Ligin ardından, bu sezonu en iyi yorumlayacak kişilerden biri de şüphesiz O idi… Türkiye Kupası ve Süper Lig ikinciliğini bu zorlu şartlar altında aldıkları için çok mutlu olduğunu dile getiren Volkan Demirel, kaçan şampiyonluk için üzülmediğini, bu sezon her iki kulvarda var olan tek takım olarak çok büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. Başarılı kalecimiz, Aykut Hoca’nın teknik bilgisi ve profesyonelliğiyle takımın önümüzdeki sezonda 3. kulvar için de bomba gibi olacağını dile getirdi. Röportajımızın başlığını da koyan Volkan’dan "İşte bizim hikayemiz"…
Röportajdan derlediğimiz spotlar şöyle:
01: Bu sene iki kulvarda da yarışan tek takımdık. Hedeflerimizden bir tanesine ulaşabildik ama çok anlamlı oldu. Öte yandan, ikincilikte bizim için çok büyük başarıdır çünkü özellikle Play Off’larda çok iyi mücadele ettiğimizin; bu kadar zor bir dönemde bile taraftarının, futbolcularının, yönetimin kısacası Fenerbahçeli olan herkesin birbirine ne kadar sahip çıktığının göstergesidir.
02: Yaşanan olayların Süper Final veya Play Off’tan kaynaklandığını söyleyemeyiz. Çünkü Türkiye’de futbol çok üst seviyede yaşanan, çok tutulan ve önem verilen bir spor. Ben kendi adıma böyle bir uygulamanın bir daha yapılmasını istemiyorum. Genel olarak baktığımda da diğer futbolcuların da benimle hem fikir olduğunu söyleyebilirim. Normal şartlar altında ligin oynanıp bitmesini istiyoruz.
03: Galatasaray ile oynadığımız maçta çok güzel bir ortam vardı. Tek eksik bizim atamadığımız bir gol vardı. Biz gol atsaydık çok daha farklı olacaktı. Galatasaray’ı tebrik etmemiz lazım. Maç sonunda futbol sahalarında görmek istemediğimiz olaylar yaşandı. İnşallah bir daha görmeyiz. Türkiye’ye zarar vermekten başka hiçbir şey değil. Fenerbahçe, Beşiktaş ya da x bir takım, bu olaylar sonunda ceza görüyor ama esas cezayı Türkiye, Türk futbolu görüyor. Biraz daha sağduyulu olalım, hepimiz dikkatli olalım çünkü her bireye bir görev düşüyor ve bu sorumluluğun farkında olarak en iyi şekilde davranmalıyız. Ben böyle düşünüyorum.
04: İnsan büyüdükçe, olgunlaşıyor. Ne zaman, nerede, ne konuşacağını daha iyi tespit edebiliyor. Bu sene belki bu olaylarla benim olgunlaşmam denk geldi diyebiliriz. Kişiliğim oturdu, tecrübelerim arttı, daha erdemli oldum. Beynimdekiler ağzımdan daha kontrollü çıkmaya başladı. Empati kurmayı öğrendim, ifadelerim güçlendi. Ben bana verilen Fenerbahçe formasını en iyi şekilde taşımak hem saha içinde hem saha dışında bana verilen o görevi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Fenerbahçe Kulübü’ne layık Fenerbahçe Futbol Takımı’na, Türk Milli takımına layık futbolcu olmak istiyorum.
05: Lig şampiyonluğunu istediğimiz çok doğru ama şampiyon olmadık diye de açıkçası ben geçen dönemlerde kaybettiğimiz şampiyonluklar kadar üzülmedim. Çünkü bu sene şampiyonluklardan daha önemli mücadeleler ettik, bizi üzecek durumlarla karşı karşıya kaldık. Şampiyon olmak isterdik ama en fazla bir iki gün ondan sonra Türkiye Kupası’nı almakla birlikte morallerimiz biraz daha düzeldi.
06: Bence yaşadığımız olaylar bizi üzdü ama bu acı, bu keder, bu hasret zaten güçlü olan Fenerbahçelilik olgusunu daha da güçlendirdi. Bu kenetlenme her şeyin üstünde bence…
06: Artık sezon bitti. O sezon geride kaldı. Önemli olan uzun vadede her zaman yukarıya oynamak. Her zaman hedeflerini ve amaçlarını belirterek yukarıya ilerlemek. Bence en doğrusu bu. Bizde benim bulunduğum 10 senede bunu en iyi şekilde gösterdik. Bundan sonraki seneler de böyle olacak. Şampiyon olur muyuz olamaz mıyız bunu zaman gösterecek. Tabii ki hedef şampiyonluklar ama en güzeli de her zaman yarışların içinde olmak.
07: Aykut Hoca ilk senesinde lig şampiyonluğunu; ikinci senesinde de 29 yıldır hasret kaldığımız Kupa’yı Müzemize getirdi. İnşallah gelecek sezonlarda her ikisini birden getiririz, hem de Avrupa Şampiyonası’nda yani Şampiyonlar Ligi’nde en iyi şekilde Fenerbahçemizi temsil ederiz. Aykut Hoca başımızdayken bizim inancımız, bizim motivasyonumuz, bizim konsantrasyonumuz her zaman daha yüksek olacak.
08: Eşim Zeynep’in kariyerimde çok büyük etkisi olduğunu biliyorum, farkındayım. Ona zaten her zaman bu konuyla alakalı teşekkür etmişimdir, çok büyük bir destekçim. Moralim bozuk olduğunda her zaman ilk yanımda olan insandır. Bana hep fikirlerini ve düşüncelerini söyler. Ben de ona göre hareket ederim. Beni destekler, konuşmalarıyla beni rahatlatır. İnşallah bir ömür boyunca beraber oluruz.
09: Arabalara olan tutkum geçmişte kaldı, 5 senedir motosiklet… Motora binenler beni daha iyi anlar. Motor sevdası ve aşkı bambaşka bir şeydir. Yapabilen becerebilen herkese motor kullanmayı tavsiye ederim. İstanbul’da herkes araba yerine motor alsa daha rahat ulaşım sağlanır diye düşünüyorum.
 
 
• 5 ayda 27 şampiyonluk. TÜM KUPALARA AMBORGO KOYDUK!
Faaliyet gösterdiği tüm spor dallarında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, 2012 yılında da bu geleneği sürdürerek yılın ilk 5 ayında (20.05.2012 tarihi itibarıyla) toplam 27 şampiyonluk kazandı. Baki Aydın’ın kaleme aldığı yazıyı gururla okuyacaksınız.
 
• Şampiyonun adı yine Fenerbahçe! Maç görselleri, istatistikler, açıklamalar ve kutlamalar…
 
• 50. Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçemizin
 
• Masa Tenisi Bayan A Takımımız Avrupa Şampiyonu
 
• Genç Bayan Masa Tenisi Takımımız Türkiye Şampiyonu
 
• Yıldız Bayan Basketbol Takımımız Türkiye Şampiyonu / Yıldız Erkek Basketbol Takımımız Türkiye Şampiyonu
 
• Basketbolda Genç Kızlarımız Türkiye Şampiyonu oldu
 
• Ringin şampiyonu Fenerbahçe
 
• U14 Futbol Takımımız Türkiye Şampiyonu
 
• Yüzücülerimiz 7 Türkiye şampiyonluğu kazandı
 
• Küçük Kız Basketbol Takımımız Türkiye Şampiyonu
 
• Kürekte Gençlik Kupası Fenerbahçemizin
 
• Tamer Yelkovan özgürlüğüne kavuştu; Yönetim Kurulumuz ilk toplantısını yaptı; 3 Mayıs’ı kutladık; Maalesef toplum psikolojisi doğru yönetilemedi; adidas’ın sahalardaki yeni savaşçısı: Predator® Lethal Zones; Agnieszka ve Anastasiya Fenerbahçemizde; Laoslu yetkililer stadımıza hayran kaldılar; Bergamalı konuklarımızı stadımızı gezdi; Saracoğlu bakım ve onarıma alındı; Sünnet düğünü davetiyesinin mekanı Saracoğlu Stadı oldu; Minik kanarya Can Bartu: Küçük taraftarın Fenerbahçe aşkı ödevine yansıdı; Yelkencilerimiz ödüllerini aldı; 8 Yelkencimiz milli takımda yer alacak; Yüzücülerimiz başarı plaketlerini aldılar; Atletizmde 1. Kademe Yarışları tamamlandı; 8 atletimiz Olimpiyatlara katılıyor; Atletlerimiz İzmir’de 8 birincilik kazandı; Hüseyin Atıcı’dan tarihi başarı; Boksörlerimizden 7 madalya; Dereağzı’nda Grassroots Günü; Kulübümüze 6 maç ceza; Taraftarlarımız 1 Mayıs yürüyüşündeydi; U16 Futbol Takımımız Türkiye dördüncüsü; Voleybol altyapı takımları ödüllendirildi; Alican Kaynar Olimpiyat vizesi aldı ve daha birçok haber "Haber Turu" sayfalarımızla Fenerbahçe gündeminden kopamayacaksınız.
 
• Genç futbol takımları oyuncu seçmeleri başlıyor
Fenerbahçe Spor Kulübü Genç Futbol Takımları 2012–2013 sezonu oyuncu seçmeleri, 11 – 15 Haziran 2012 tarihleri arasında İstanbul’da, 20 - 22 Haziran 2012 tarihleri arasında ise İzmir’de yapılacaktır. Detaylar derginizde…
 
• Çocuklar bu yaz da sizleri bekliyoruz. Fenerbahçe Yaz Spor Okulları kayıtları başladı!
Futbol, Basketbol, Voleybol, Atletizm, Masa Tenisi Spor Okullarımızın programı 18 Haziran 2012/ 13 Eylül 2012 tarihleri arasında haftada 3 gün (Pazartesi, Çarşamba, Perşembe) günleri gerçekleşecek. Detaylar derginizde…
 
• Tüm hasretlerin sona ermesi niyetiyle bir aradaydılar
Başkanımız Aziz Yıldırım için düzenlenen yemekli "destek" toplantısına yoğun ilgi gösterildi. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona; Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, yöneticilerimiz, kongre üyelerimiz ve kulüp çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı. Davetliler daha sonra Fenerbahçemizin Türkiye Kupası’nı kazandığı karşılaşmayı dev ekrandan izlediler ve büyük sevinç yaşadılar.
 
• "Fenerbahçe vize gibi… Her kapıyı açıyor"
Eric Hallberg, Kuzey Amerika General Motor Fabrikası yöneticilerinden… İstanbul’a yaptığı iş seyahati sırasında izleme fırsatı bulduğu Süper Final maçı ve halkımızın maçlara kilitlenişi, onun kendi ülkesinde çok rağbet görmeyen futbola farklı bir pencereden bakmasını sağlıyor. Öyle bir pencere ki bu; mazisi 1907’lere dayanan şanlı bir tarihe açılıyor… Eric Hallberg ve oğlu Jake, Mert Maral sayesinde artık Fenerbahçeli!
 
• Yine müdavimi olacaksınız…
2012/2013 Fenerium Sonbahar - Kış + A Takım Koleksiyonu ile Lisanslı Ürünlerinin sunumunun yapıldığı Fenerium Satış Toplantısı, 28 – 29 Mayıs 2012 tarihlerinde Pendik Green Park Otel’de yapıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplantının ilk gününde yine ünlü mankenlerin katılımıyla muhteşem bir moda defilesi gerçekleşti.
 
• Eski başkanlarımızdan saygıdeğer yazarımız Faruk Ilgaz bu ay, "Fenerbahçemizin 2012 Yılı Kupası Şampiyonluğu" ve "Fenerbahçe Müzesi’ni süsleyen özel bir kupa: Eva Peron Kupası" konulu iki ayrı yazı ile sizlerle buluşuyor.
 
• Sibel Kurt / Sibel’in Sahası’nda konuk: Cem Pamiroğlu:
"Fenerbahçe seyircisi maçını iyi oynayan seyircilerden…"
Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen dördüncü futbolcumuz Sayın Cem Pamiroğlu… Onu Fenerbahçe taraftarı ve futbol camiası Bob Marley saçları, Ayhan Işık stili bıyıkları ve tabii azmi, hırsı ve çalışkanlığıyla tanırdı. Şimdilerde TFF’de görev yapan Cem Pamiroğlu ile Fenerbahçe’yi konuştuk. En son iki Türkiye Kupası da onun içinde bulunduğu kadro ile alınmıştı. Şimdi onun en büyük mutluluğu bu kupaya tekrar sahip olmamız. Kupamız ve yeni yönetimimiz hepimize uğurlu gelsin…
Röportajdan derlediğimiz spotlar şöyle:
01: Ben defans oyuncusuydum, rakibine arkadan müdahale etmek gibi bir takım faullere daha müsamahakâr bakılırdı ama şimdi öyle değil tamamen değişti. Gole yönelik futbol oldu, forvet ve defans oyuncularını koruyan bir şekil ortaya çıktı, defans oyuncularının alanları daha da kısıtlandı böyle olunca gole prim verilen bir futbol talimat sistemi ortaya çıktı.
02: Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bir tuğla koyan insanı sırtımda taşırım ki Sayın Aziz Yıldırım bunun çok net açık bir örneği. Kulüp kurumsal bir kimliğe büründü, her köşesinde kurumsal çalışmaların olduğu tesisler, futbolun altyapısı çok kaliteli. Altyapının başında zaten Şenol Çorlu var. Zamanında oyuncu olan bu arkadaşlar şimdi eğitime soyundular. Bu da takdir edilecek bir durum, çok önemli.
03: Hangi kesim olursa olsun futbolcu nasıl sahada maçını oynuyorsa seyirci de maçını oynamaya gidiyor tribüne, ben böyle değerlendiriyorum. Fenerbahçe seyircisi maçını iyi oynayan seyircilerden… Fenerbahçe seyircisi sadece takımına değil; camiasına, yöneticisine, başkanına sahip çıktı. Hiç yalnız bırakmadı.
 
• Dr. Sedat Hayran’ın hazırladığı VIP KONUK’ta bu ay: Edip Akbayram
Kadife sesi ve hit şarkılarıyla Anadolu Rock, Türk halk müziği ve özgün müziğin kült ismi. Fantastik tarzı, şık giyimi, sürekli kendini yenileyen görünümü ve değişime açık tavrıyla sahneler için yaratılmış, hakikaten sahneleri duruşuyla, koreografi kabiliyeti ve beden dilini müthiş kullanmasıyla dolduran batı şarkıcılarımızdan biri, sadece müzikte değil moda, edebiyat ve felsefe dünyasında hayranlarını sürükleyen yılların eskitemediği bir ikon. Türkiye’nin ulusal gururu ve müthiş Fenerbahçeli… İşte Sayın Edip Akbayram.
Röportajdan derlediğimiz spotlar şöyle:
01: Fenerbahçe yalnızca futbol değildir, Fenerbahçe sevgidir, Fenerbahçe taraftarlıktır, Fenerbahçe dostluktur, Fenerbahçe sporun her türlü bölümüdür, Fenerbahçe emektir, bunların hepsi bu cumhuriyetin içerisindeki vazgeçilmez öğelerdir. Ne Mutlu Fenerbahçeliyim diyene.
02: Sanatçılar, bir ülkede toplumun örnek aldıkları bireylerdir. Eğer ki bir sanatçı karamsar olursa o ülkede bir takım şeyler tıkanmış demektir. Umutsuzluklar çıkar. Ben bu ülkenin sanatçısıyım. Hiçbir zaman karamsarlığı yanıma yaklaştırmadım. Fenerbahçe’yi de o karamsarlığa yaklaştırmıyorum. Bir umut, bir sevinç, bir sinerji ile yeni sezonda çok güzel bir Fenerbahçe’yle (12. Adam) Taraftar olarak güzel ve fair-play normları içerikli maçları seyredeceğimiz günleri şu andan itibaren iple çekiyorum.
 
• Yazarımız Ersin Demirel, bu ay "Hayatın İçinden Fenerbahçe"de Bülent Şakrak’ı konuk etti.
" Başımız her zamankinden dik durmalı"
Kalbi Fenerbahçe sevgisiyle dolu, günümüzün önemli tiyatro oyuncularından, ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz önemli bir isim var bu ay "Hayatın İçinden Fenerbahçe"de. Sevgili Bülent Şakrak ile kariyerini, beklentilerini ve tabii ki Fenerbahçemizi konuştuk.
Röportajdan derlediğimiz spotlar şöyle:
01: Günümüzde oyunculuğu tercih edenler Kenter Tiyatrosu’nda veya usta isimlerle aynı sahneyi paylaşmak için oyuncu olmuyorlar. Amaç çok farklı. Kısa yoldan ünlü olayım, ekranlarda görüneyim modundalar ne yazık ki. Bizim jenerasyonumuzda anlayış daha farklıydı. Yıldız Kenter Tiyatrosu’nda oynayabilmek çok ama çok önemliydi mesela ancak sektörün çok geliştiğini de söyleyebilirim. Tiyatro izleyicisi artık çok arttı. Gerek devlet gerekse özel tiyatrolara yoğun bir ilgi olduğunu mutlulukla görüyorum.
02: Bu ülkede sosyal patlama kolay kolay olmaz. Olursa da Fenerbahçe kaynaklı olur. Hep birlikte gördük ve görmeye devam ediyoruz bunu.
03: Öncelikle tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Herkesin "Bu Fener dağılır gider." dediği bir senede müthiş bir azim, müthiş bir mücadele gösterdiler. Onların alın teri çok kutsal benim için. Başta Aykut Hoca olmak üzere, tüm futbolcu kardeşlerimi ve diğer branşlardaki sporcuları kutluyorum mücadeleleri için. Hepimizin başı, her zamankinden dik durmalı… Bu kadar badire atlatıp, her gün "Acaba bugün ne olacak?" diye güne başlamak ve bunun sonucunda ligi son maça kadar taşıyıp şampiyonluğu son ana kadar kovalamak, üstüne üstlük bir de Türkiye Kupası’nı kazanmak her takımın harcı değildir. Bunu Türkiye’de sadece Fenerbahçe yapabilirdi.
 
• Yılmaz Yamaç: "Yelkenin lokomotifiyiz"
Kulübümüzün Yelken Şubesi, sezon içinde aldığı başarılı sonuçlar ve olimpiyat vizesini alan iki sporcusu ile bu yıl da başarılı bir dönem geçiriyor. Şube Kaptanımız Yılmaz Yamaç ile Yelken Şubesi’nin başarılarını ve gelecek ile ilgili planları konuştuk. Söyleşimizi Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde bulunan Yelken Şubesi’nde yaptık.
Röportajdan derlediğimiz spotlar şöyle:
01: Yelken sporcusu yılın her günü çalışmakla yükümlü. Ancak eğitimle ilgili çocukların haklı endişeleri nedeniyle bu durum sekteye uğruyor. Çocuklar okul döneminde yeterince antrenman yapamıyor ve kondisyonlarını sağlayamıyorlar. Okul sonrasında onları tekrar antrenman sistemine alıştırıp gerekli yüklemeleri yapmak gerekiyor. Olimpiyatlara gitmeye hak kazanan iki sporcumuz Alican Kaynar ve Çağla Dönertaş okullarını dondurmak durumunda kaldılar. Yelkene yeterli zamanı ayırmak ve dikkatlerini odaklamak için bunu yapmak zorunda kaldılar.
02: Yaz sezonunun da oldukça yoğun geçeceğini ifade eden Yılmaz Yamaç, Fenerbahçe Yelken Şubesi’nin yaz sezonu boyunca okulların kapanmasının hemen ardından başlayacağı 4 grup halinde yaz okulu yapacağını dile getirdi. Yaklaşık olarak 250-300 çocuğa yaz kampı yapacaklarını ifade eden Yılmaz Yamaç, bu dönemde başarılı görülen sporcuların da kış sezonunda sporcu olarak yetiştirmeye başladıklarını ifade etti.
 
• Ömer Keskin’in hazırladığı "Sarı Lacivert Lens"de bu ay: Köprü; sisli bir sabah sonrası güneşin sis üzerinde bıraktığı etkiyi hissettiriyor. Yine sis sonrası dağılan gökyüzünde yakalanan sarımsı renkleri, yelken şubemizdeki teknelerimizle birlikte kadrajda…
 
• Spor Toto Süper Lig’de profesyonel futbol takımımızın geçtiğimiz ay yaptığı tüm resmi karşılaşmaların maç özetleri çok özel istatistiki bilgilerle derginizde…
 
• Yazarımız Alp Bacıoğlu, bu ayki "Zaman Tüneli" adlı köşesinde; Türkiye Kupası ve Fenerbahçe’nin bu kupadaki 50 yıllık serüvenine dair 2. No’lu yazısını aktarıyor: "Ve nihayet Kupa Fenerbahçe’nin"
 
• Köşe yazarlarımız Dr. Sedat Hayran, Abdülkadir Kuşin, Baki Aydın, Gürdoğan Yurtsever, Ayşesu Zorlutuna, Gözde Ergünal, Jak Benzonana, Ege Özışık, Arzu Bıçakçı ve Oktay Ünsal gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.
 
• 12. Adam sayfasında bu ayki konuk: Batu Mosturoğlu
"Fenerbahçe en yakın arkadaştan ötedir"
Röportajdan derlediğimiz spotlar şöyle:
01: Hukuk okumak istiyorum, hayatım boyunca başka bir meslek dalı hiç düşünmedim. Önümde mesleklerinde çok nitelikli 2 rol modelle büyüdüm. Küçüklüğümden bu yana babamın eve getirdiği dosyaları incelemek her zaman başka şeylerden daha fazla ilgimi çekmişti.
02: Fenerbahçe Spor Kulübü Ankara’da evsiz, sokakta yaşayan çocukları spora kazandırdı ve bu çocuklar boks dalında madalyalar aldılar. Spor Kulübü olmayı geçin, bu insan hayatına hizmettir…
03: Fenerbahçe’nin mücadelesi her zaman sadece kendisi içindir dolayısıyla ben Türkiye dışında da kalıcı başarılara sahip olabileceğimize çok inanıyorum.
04: Benim çok inandığım bir şey vardır; önce "iyi insan" olunmalı. İyi insan olunmadan hiçbir işin tam hakkını vererek yapılabilineceğini düşünmüyorum.
05: FB TV’de cuma ya da cumartesi akşamları keşke bir talk-show programı olsa, programı camia olarak sevdiğimiz bir isim yapsa. Burada özellikle şunu da vurgulamak istiyorum Post Prodüksiyon Ekibimizden çok memnunum, çok güzel klipler hazırlıyorlar. Yer6 programı da çok başarılı.
06: Geçen gün bindiğim bir takside, taksi şoförünün vefat etmiş babasına dahi taraftar kart almış olduğunu öğrendim ve çok duygulandım…
 
• Futbol Altyapı ile basketbol, voleybol, yüzme, boks, masa tenisi, atletizm, kürek ve yelken şubelerimizden çok özel haberler, fikstürler, transferler, müsabaka ve şampiyona sonuçları Fenerbahçe Dergisi’nde.
 
• Fenerbahçe Spor Kulübü Spor Okulları Merkezi’nden haberler, kayıt bilgileri derginizde…
 
• Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden son haberler sayfalarımızdan sizlere taşınıyor.
 
• Fenerium, Fenercell, FenerNET, Premium Kart, Fenerbahçe Kart, Fantorya Kart, Fenerbahçe Dergisi Abonelik etkinlikleri derginizde.
 
• Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Kurumları’na dair tüm haber ve etkinlikler derginizde.
 
• Dergimizin en sevilen köşelerinden minik taraftarlarımızdan birer merhaba geliyor sizlere… "Minik Kanaryalar" adlı köşemizde siz de çocuğunuzu Fenerbahçe camiasıyla tanıştırabilirsiniz.
 
• Fenerbahçe Dergisi, oyun ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarın hayatına renk katmaya devam ediyor.
 
• Fenerbahçe Dergisi’nin 112. sayısı, gündemi oluşturan gerçek haberler ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu. Bayiinizden poster ekiyle birlikte istemeyi unutmayın.
 
Keyifli okumalar…
 
BASIN FOTOĞRAFI
 
BASIN FOTOĞRAFI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ