Volkan Demirel Logo
24ŞUBAT 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına, akşam saatlerine Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren  antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmaları başlayan antrenman, dar alanda yapılan defans organizasyonları ile devam etti. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamlandılar.Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz; Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı ve Alper Piliç daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar. 

Yobo takımla birlikte çalışmalara katıldı
Beşiktaş maçında ayak serçe parmağı zedelenen Joseph Yobo, tedavi sürecinin  tamamlanmasının ardından takımla birlikte çalışmalara katıldı. Alter G’de çalışmalarını sürdüren Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül’ün tesislerde tedavilerine devam edildi. Sol kasık bölgesindeki ağrıları devam eden Okan Alkan, gribal enfaksiyon rahatsızlığı bulunan Ertuğrul Taşkıran ile günü izinli geçiren Mert Günok antrenmana katılmadı. Antrenmanın son bölümünde sağ el bileğinin üzerine düşen Issiar Dia, sol kasık bölgesinde ağrı hisseden Semih Şentürk ile sol dizinde ağrı hisseden Andre Santos antrenmanı tedbir amçlı yarıda bıraktı.

Fenerbahçemiz, 25 Şubat Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamlayıp, tesislerimizde kampa girecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR