Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Beşiktaş maçı nedeniyle oyuncularına teşekkür ederken; dün akşamki maçın adamları olarak Volkan Demirel, Alex de Souza ve Gökhan Gönül seçildi.
Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki basına açık antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenman öncesi ilk olarak, teknik ekip tarafından belirlenen, dün akşamki 1-0 kazanılan Beşiktaş maçının adamları açıklandı. Beşiktaş maçının adamları olarak seçilen Volkan Demirel, Alex de Souza ve Gökhan Gönül, arkadaşları tarafından tebrik edildi. Daha sonra sahada oyuncularıyla bir toplantı yapan Daum, maçı değerlendirdi ve performanslarından ötürü oyuncularına teşekkür etti. Daum, "3 puan için kutluyorum. Bu maçta özellikle yedek kulübesinin desteği çok önemliydi. Sahada oynayan arkadaşlarını sürekli desteklediler. Bekir, her an maça girebilecek gibi hazırdı. Semih, Gökhan Ünal, Deivid, Deniz; hepsine en az ilk on birde sahaya çıkanlar kadar teşekkür ediyorum. İlk yarıda çok iyiydik, iyi futbol oynadık; 1 gol attık, 2-3 de olabilirdi. İkinci yarıda bu üstünlüğümüzü kaybettik. Ama önemli olan bu zor maçı kazanmayı bildik. Takım olarak çok iyiydik. Alex ve Volkan, bireysel kalitelerini gösterdi. Alex gol dışında takıma liderlik yaptı. Ama beni en çok mutlu eden, Gökhan Gönül'ün performansıydı. Sakat olmasına rağmen çıktı ve çok iyi oynadı. Bunu hanginiz olsa yapardınız" diye konuştu.
Cristian takımla çalıştı
Konuşmanın ardından antrenman başladı. Beşiktaş maçında görev alan oyuncularımız bir yenileme antrenmanı yaptıktan sonra tesislerde masaj ve tedaviye yönelik çalışmalar yaptı. Diğer oyuncularımız ise koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmalarının ardından, pas çalışması ve dar alanda yaptıkları çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Sakatlığı süren oyuncumuz Uğur Boral, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı bir programla çalıştı. Bu arada, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı çalışan oyuncumuz Cristian da bugünkü antrenmanda yer aldı ve takımla birlikte tüm çalışmalara katıldı.