Volkan Demirel Logo
20ŞUBAT 2014
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Biz Kendi Rakibimize Bakıyoruz"

Takım kaptanlarımızdan Volkan Demirel, başka takımların aralarında oynayacakları maçlarla değil, kendi oynayacakları rakiplerle ilgilendiklerini söyledi.

Sabah idmanı sonrasından Bağdat Caddesi  Fenercell&Avea Mağazası’nda taraftarlarla bir araya gelen ve mağazadan alışveriş yapan Volkan Demirel, burada basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

İlk olarak Kulübümüzün GSM şirketi Fenercell ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Volkan, "Bu mağazanın açılışında da bulunmuştum, çok güzel bir yerde. Fenercell, 1 milyon abone hedefi düşünülerek yoluna devam ediyor. Bu rakama ulaşmalarına da çok az kaldı. Taraftarlarımız her zaman bizim yanımızda olmaya devam etsinler. Taraftarlarımızın Fenercell’in ürünlerinden yararlanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Geride kalan Kasımpaşa ve bu hafta oynanacak Elazığspor maçları hakkında ise Volkan Demirel, "Kaybettiğimizi 2 haftadan sonra Kasımpaşa galibiyeti iyi oldu. Kasımpaşa iyi bir takım. Biz iyi oynamadık ama hedefimiz öncelikle 3 puandı. Bu bakımdan iyi sonuç oldu. Şimdi önümüzde Elazığspor maçı var. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Lig uzun bir maraton, beraberlikler, mağlubiyetler olacaktır. Ancak biz lig sonunda taraftarlarımıza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

Bu hafta oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin sorulması üzerine ise Volkan Demirel, "Kimin kimle oynayacağı bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi oynayacağımız rakibe bakıyoruz ve bu haftaki rakibimiz de Elazığspor" diye yanıt verdi.

Galatasaray idmanında oyuncular arasında yaşanan kavganın hatırlatarak lig sonu yaklaşırken futbolcuların üzerinde bir baskı olup olmadığının sorulması üzerine ise Volkan Demirel, "Karşı tarafla ilgili konuşmak istemiyorum, kendi takımımla ilgileniyorum. Bu baskıyı siz söylüyorsunuz. Bizde baskı yok. Ben yıllardır bu kulübün içindeyim ilk defa bu kadar puan farkıyla öndeyiz, hep geriden gelirdik. Biz çalışmalarımızı kupayla taçlandırmak istiyoruz. Kimin kimle tartıştığıyla ilgilenmiyoruz. Şampiyonluk için, takımın menfaati için çalışıyoruz" diye konuştu.

Sakatlıklar ve takımdaki eksikler hakkında ise Volkan Demirel, "Kadromuzda bulunan her oyuncu forma verildiği takdirde elinden gelenin en iyisini yapacak kalitede. Son maçta uzun zamandır oynamayan arkadaşlar vardı. Herkes elinden gelen mücadeleyi gösterdi" diye konuştu.


PAYLAŞ