Volkan Demirel Logo
08TEMMUZ 2011
3 Grup Halinde Çalıştılar

3 Grup Halinde Çalıştılar

Fenerbahçemiz, Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’ndeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirdiği yeni sezon hazırlık kampında, günün ilk antrenmanını 3 grup halinde yaptığı çalışmalarla tamamladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 2 saat süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Antrenman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık; ardından da tesislerin içinde gerçekleştirilen çabukluk çalışmalarıyla tamamladı. Bu çalışma 2 grup halinde gerçekleştirildi. Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk, Semih Şentürk, Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Emre Belözoğlu ise sahada düz koşunun ardından top kapma ve pas çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürdü. Ağrıları nedeniyle dünkü çalışmaya katılamayan Miroslav Stoch bugünkü antrenmanda yer aldı. Mamadou Niang da salonda çalışan gruplarla antrenmanı tamamladı. Ağrıları süren Serdar Kesimal ile yine ağrı şikayeti bulunan Gökay İravul antrenmana çıkmadı. Dinlendirilen bu oyuncularımızın tedavilerine de devam edildi. Copa America’da milli takımlarında görev alan Andre Santos ve Dieogo Lugano da antrenmanda yer almadı.

Takımımızda günün ikinci antrenmanı saat 18.00’de başlayacak. Bu çalışma basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.




BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
3, GRUP, HALİNDE, ÇALIŞTILAR